Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Konflikt medzi Lelkes Sklovskou (45) a Vondráčkovou (66)! Čo sa stalo?
Zdielať na
Showbiznis

Konflikt medzi Lelkes Sklovskou (45) a Vondráčkovou (66)! Čo sa stalo?

Občas sa stáva, že známe osobnosti zažijú mierne faux pas. A to vtedy, keď majú dve dámy na sebe podobné, nedajbože rovnaké šaty. A práve takáto drobnosť môže rozpútať konflikt do veľkých rozmerov. Každá zo žien chce byť totiž tá najkrajšia a výnimočná.

Porotkyňa X Factoru Sisa Lelkes Sklovská a Helenka Vondráčková sa opäť stretli na pódiu. Počuť a vidieť tieto divy je zážitok na celý život! Toto nebolo po prvýkrát čo sa pýcha Česka stretla na javisku s pýchou Slovenska. Už si spolu zaspievali a vtedy hostí prekvapili dokonalou zhodou. A to nielen na javisku, ale aj v šatníku. "My sme sa s Helenou nikdy nedohodli čo budeme mať na sebe, ako sa farebne zladíme. A nakoniec to dopadlo tak, že na posledný koncert sme prišli obidve v zlatých šatách," priznala nepríjemný zážitok porotkyňa šou X Factor a spevačka Sisa Lelkes Sklovská.

Rovnaká situácia sa zopakovala aj na Ďalšom spoločnom vystúpení. Obe hviezdy zažiarili tentokrát striebornou a opäť bez dohody. "Keď vyšla Sisa na pódium a ja som ju uvidela, neverila som vlastným očiam," spomína speváčka Helena Vondráčková. "Ja som sa pozrela na manžela Juraja a povedala som mu: Vidíš to? Je toto vôbec možné," pýtala sa prekvapená Sisa Sklovská.

Jediné v čom dámy neladili, boli prípravy. Viete koľko trvá premena z civilu do módu speváčka? "Za dve hodiny mi môj vizážista hodil speváčku na tvár. Účes mi spravil rýchlo, za 15 minút bol hotový," priznáva dlhé prípravy Vondráčková. "Ja tomu hovorím omietka na tvár. Make up bol hotový za 10 minút, účes však trval 2 hodiny. Ten bol dosť zložitý," dodáva Sisa.

To, že má Sisa Sklovská záľubu v extravagantných účesoch, je už všeobecne známe. Snáď by sme si ju ani nevedeli predstaviť, keby prišla učesaná tak normálne. A to že jej účesy dosahujú naozaj úctyhodných výšok, jej vôbec neprekáža. A dokonca ani jej manželovi, ktorý býva často pri týchto kreáciách od nej aj o dve hlavy nižší. Aj jej účes na Ples v opere bol vytvorený veľmi rýchlo a spontánne. Pozrite si ako vznikal tento extravagantný účes.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie