Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sisa Lelkes Sklovská (48) je jasnovidka. Vie ovplyvniť svoju budúcnosť!
Zdielať na
Hudba

Sisa Lelkes Sklovská (48) je jasnovidka. Vie ovplyvniť svoju budúcnosť!

Má talent na spev ale aj na predpovedanie budúcnosti. Ale iba svojej. Porotkyňa šou X FACTOR Sisa Lelkes Sklovská (48) prezradila, že má jasnovidecké schopnosti!

Sisa Lelkes Sklovská je jasnovidka. A jasnovidecké schopnosti aj patrične využíva vo svojom živote. "Mne sa veľmi v živote sníva a snívajú sa mi veci, ktoré sa na druhý deň stanú," prezrádza speváčka. 

Na strednej škole sa jej snívalo o matematickom príklade. A bolo to predzvesťou toho, čo sa udialo na ďalší deň v škole. Hoci Sisa nemala rada matematiku, pred spolužiakmi a učiteľkou zažiarila. "A na druhý deň v škole sme sedeli a povedala, že ide vysvetľovať veľmi náročný príklad. Ako začala o tom rozprávať, ja som sa prihlásila a ja som povedala, že to doriešim," spomína Sisa.

Išlo totiž o ten istý príklad, ktorý sa objavil v jej sne. "A ona, že to nemyslíš vážne. To ti neverím. To ti verím, že vieš spievať, ale neuverím ti, keď budeš toto riešiť," spomína na gymnaziálne časy Sisa Lelkes Sklovská.

Sisa sa však sebavedomo postavila pred tabuľu, vzala do rúk kriedu a začala počítať. "Ja som prišla k tabuli, ja som naozaj tie vzorce, všetko som vypočítala a ona pozerala ako blázon na mňa, že to predsa nie je možné, že odkiaľ to viem a ja som jej povedala, že sa mi to snívalo," dodáva porotkyňa šou X FACTOR.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie