Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Sisa Lelkes Sklovská (48): Plastickej operácii sa vyhýbam, ale...
Zdielať na
Showbiznis

Sisa Lelkes Sklovská (48): Plastickej operácii sa vyhýbam, ale...

Má pleť, ktorú jej iné ženy môžu iba závidieť. Reč je o speváčke a porotkyni šou X Factor Sise Lelkes-Sklovskej. Milé dámy, ponúkame zopár dobrých trikov a rád!

Pozná triky na to, ako mať bezchybnú pleť! Sisa Lelkes-Sklovská! I keď v minulosti nad svojou pleťou ale zalamovala rukami. "Moja pleť bola v puberte mastnejšia, tak sa mi na tvári objavovali rôzne nedokonalosti. Ja som to hneď riešila, behala som po kožnom. Ale potom to našťastie odišlo a s vekom sa to stratilo," priznáva známa speváčka a operná diva.

Sisina pokožka je zmiešaná. Po krajoch suchšia a v oblasti stredu čela, nosa a brady mastná. To ale tejto speváčke a porotkyni vôbec nevadí. Nie je na nej vidieť toľko vrások, ako na suchej pleti. Pravdou ale je, že Sisa sa o svoju pleť dôkladne stará a dbá aj na tie najmenšie detaily. "Ja sa musím dôkladne každý večer odlíčiť, veľmi dôkladne, na to dávam veľký pozor. Očistiť pleť úplne a potom si dám na noc masku na tvár, ktorá v noci pracuje, moju tvár vypína a hydratuje," prezradila porotkyňa talentovej šou X FACTOR.

Keď si kupuje kozmetické prípravky, tak na cenu veľmi nepozerá. Na kozmetiku míňa dosť veľa peňazí. Ale, zdá sa, že táto investícia sa Sise vypláca! Radšej totiž investuje do drahších krémov a masiek, ako by si mala ľahnúť pod skalpel a dať sa vylepšiť chirurgicky. "Ja sa snažím do toho najnejskoršieho veku nedať si zasahovať do tváre chirurgickými zákrokmi, ale keď príde čas, tak to urobím," dodáva Sisa.

A čo svojej pleti táto spevácka diva nedopraje nikdy? "Botox nikdy nepripadá do úvahy! Pretože vidím čo robí s tvárami iných žien, zostávajú nehybné a ja mimiku potrebujem, pretože je dôležitá pri herectve. Botox v žiadnom prípade." 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie