Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Aké trendy dominujú túto sezónu v dámskej móde?
Zdielať na

Aké trendy dominujú túto sezónu v dámskej móde?

Zdroj: SITA

INZERCIA /  Módny priemysel prichádza každý rok s novými kúskami, ktoré svojim dizajnom očaria nejednu dámu. Minulosť sa však neustále vracia aj do súčasného odvetvia módy, spolu s obohatenými detailmi, ktoré nesmú chýbať v šatníku každej ženy. Aké populárne trendy prináša tohtoročná sezóna?

Ktoré dámske oblečenie je populárne?

Hlavná myšlienka tejto sezóny je vytváranie zábavných a pútavých outfitov, použitie jasných farieb a reflexných textúr. Maslová žltá a odtiene zelenej sú momentálne najviac vyhľadávané farby. Určité kúsky oblečenia ako sú saká, šatky, či robustná obuv, pretrvávajú ešte z minulej sezóny. Je to vďaka ich všestrannosti a nadčasovosti. Štýl s jemnými saténovými a hodvábnymi látkami vytvára sofistikovaný pocit. Dámske oblečenie na answear.sk si drží krok s módou a najnovšími typmi odevu. Popularitu si udržiava nosenie nadrozmerného oblečenia, takzvaný „oversized“. Napríklad veľká košeľa s pekným opaskom môže vytvoriť šaty, ktoré je možné nosiť vo veľkom štýle. Vyhľadávané sú aj tričká a mikiny, ktorých číslovanie je vyššie, ako bežné oblečenie v šatníku ženy. Pre koketný dojem vyskúšajte kvetinové šaty s pridaním výrazných topánok, na doplnenie vzhľadu. Obuv na vysokej platforme spolu s minisukňou dodá outfitu svieži a neformálny nádych.

Prečo sa vybrať cestou kryštálov Swarovski?

Kryštály Swarovski sa stali synonymom elegancie a uprednostňujú ich obdivovatelia šperkov, takmer po celom svete. Jasnosť týchto kryštálov a prepracované detaily, sú zodpovedné za pretrvávajúcu bezkonkurenčnosť v oblasti módy. Kryštály Swarovski na answear.sk sú všeobecne uznávané, ich dizajn zvýrazňuje výnimočnosť a môžu sa nosiť bezpečne po celý deň. Kúzlo šperkov fascinuje mnohých ľudí a v nasledujúcich rokoch pravdepodobne nevymizne.

Aké oblečenie sa hodí k tomuto estetickému doplnku? Ak chcete pôsobiť elegantne, rozhodnite sa pre kašmírový sveter a čierne nohavice. Náhrdelník, alebo náramok Swarovski spojí tento outfit tak, aby bol stále klasický, ale zvýraznil vnútornú iskru každej osobnosti. Univerzálnosť a jednoduchosť kryštálov sa dá využiť aj do pracovného prostredia. Ideálnym „spoločníkom“ doplnku bude hodvábny šifón, volániky a čipka. Nájdite vlastnú kombináciu spomínaných trendov na Answear.sk a vytvorte si ideálny, preferovaný vzhľad.

Answear

Plavková sezóna s prekvapivým dizajnom

Ani oddelenie plaviek sa nezaobišlo bez zostavenia rebríčka top trendov. Jedny z najdominantnejších plaviek tejto sezóny sú jednodielne, alebo dvojdielne kúsky, ktorých spodná časť odkrýva čo najviac z bokov a teda sú výrazne vykrojené. V podstate ide o návrat tohto štýlu z nedávnej minulosti, ktorých popularita pretrvávala počas seriálu „Baywatch“ (Pobrežná hliadka). Pre lepšiu predstavu sa pokojne inšpirujte na stránke https://answear.sk/k/ona/oblecenie/plavky

Ďalší nostalgický pôvab udáva tohtoročný trend plaviek, ktorých vrch pripomína vintage podprsenku s viditeľnými kosticovými rysmi. Na pláž si ju môžete zobrať s voľnými nohavicami, či sukňou – podstatný je minimalizmus a neutrálne farby. Plavky, ktorých farba sa nachádza na druhom konci farebného spektra, sa odtieňmi podobá tropickému ovociu, alebo východu slnka. Farby na túto sezónu sú udané, stačí si len vybrať a urobiť čo možno najväčší dojem. Po ceste na pláž, alebo hocikde inde, vyskúšajte zladiť plavky s rozmanitým druhom oblečenia na  https://answear.sk/m/tally-weijl. Odev, ktorý nadčasová značka ponúka, si zaľúbi aj žena s veľmi vysokými módnymi nárokmi.

Každá módna sezóna prekvapuje s premyslenými a detailnými návrhmi, ktoré si získavajú rýchlu obľúbenosť u drvivej väčšiny žien. Či už ide o oblasť šperkov, oblečenia, alebo doplnkov k vode, nie je na škodu kráčať spolu s trendami, spestrujúcimi každodenný život. Obohaťte si šatník o najnovšie kúsky a pochváľte sa s nimi v kruhu svojich priateľov, alebo na verejnosti.

Súvisiace články