Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Anjeliky Victoria´s Secret predviedli sexy šou
Zdielať na

Anjeliky Victoria´s Secret predviedli sexy šou

Hlavnou témou tohtoročnej módnej prehliadky značky Victoria’s Secret a veľkorysého večierku, ktorý následoval, bola inšpirácia legendárnym maškarným bálom Black & White Ball, ktorý usporiadal v roku 1966 Truman Capote.

Prvá šou mimo USA - to musí byť niečo super extra skvelé. A Londýn, módna mekka na Temži je na to skutočne predurčený. Ostatne pri tejto značke sme na top kvalitu v prehliadkach už zvyknutí - nádherné a dokonalé anjeliky milujú všetci, bez rozdielu pohlavia.

Hádka pre modelky

Mužom padajú sánky, čo občas ich partnerky nepoteší, ale vraj aj to sa dá riešiť ako tvrdí člen kapely One Direction, ktorý si prehliadku prišiel užiť so svojou priateľkou.

"Trocha sme sa kvôli tomu pohádali, ale všetko už je v poriadku, lebo celú šou budem pozerať cez prsty," hovorí člen kapely One Direction Liam Payne. Zdá sa, že rozprávať sa o módnej šou bude naozaj dlho.

Okrem anjelikov totiž značka zaútočila aj hudobnými hviezdami svetového formátu. Prišiel aj Ed Sheeren.

Prezliekanie rýchlosťou blesku

"V tom zákulisí sa toho toľko deje, samé zaujímavé veci, dievčatá sa prezliekajú rýchlosťou blesku. Osobne si myslím, že by nemali byť platené za odpracovaný deň, ale za každý krok, ktorý urobia," povedal hudobník.

Veru, čaru anjelikov totiž podľahol aj tento populárny hudobník. Ten dievčatám počas prehliadky zaspieval do kroku svoj hit, aby sa šou mohla začať naozaj vo veľkom štýle. Napríklad predvedením dvoch nových modelov dvojmiliónových podprseniek.

Oči žiarili nielen modelkám, ale aj návštevníkom, pretože na pódiu sa striedali nielen topmodelky, ale aj superhviezdy. Ariana Grande je speváčka, ktorá je pre svoj výzor považovaná za hudobného anjelika, hoci robí poriadne divokú hudbu. Tú si naplno počas chôdze užívala Elsa Hosk.

Súvisiace články