Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Súťaž o lístky na Miss Slovensko 2014: Zažite súboj krásy naživo!
Zdielať na
Móda

Súťaž o lístky na Miss Slovensko 2014: Zažite súboj krásy naživo!

Už 12. apríla 2014 sa uskutoční finále súťaže krásy MISS Slovensko 2014. Tento rok to bude už 19. ročník a v priamom prenose ho odvysiela aj televízia JOJ. Pri tejto príležitosti sme si pre vás, našich divákov pripravili súťaž o vstupenky, a tak sa budete môcť zúčastniť veľkolepej šou!

Lístky na finále za správnu odpoveď získava: Alena Ponecová z Nitry! Nezúfajte, ak ste nevyhrali! Stačí poslať SMS s odpoveďou na novú otázku:

Koľký ročník MISS 2014 sa bude tento rok vysielať?
A: 10 ročník
B: 19 ročník

Pošlite SMS v tvare STAR medzera A alebo B na skratené číslo 7504. A to do piatka do 16-tej hodiny. Cena spätnej SMS je 80 centov vrátane DPH. Víťaza následne vyhlásime vo vysielaní.

Stačí, ak budete pozorne sledovať Magazín TopStar od 10. marca až do 4. apríla a pošlete odpoveď na súťažnú otázku. Každý týždeň odmeníme dvoch výhercov, ktorý získajú už spomínané vstupenky pre 2 osoby. Viac informácii o súťaži TU.

Finále súťaže Miss Slovensko 2014 sa blíži. Po dlhých kastingoch je už známych 12 finalistiek MISS 2014, ktoré budú bojovať o Vašu priazeň! Víťazka získa okrem exkluzívnych cien aj postup do súťaže najkrajšej ženy sveta - Miss World 2014.

Kastingovú porotu viedla Magdaléna Šebestová a spolu s ňou vyberala nádejné semifinalistky aj Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková, riaditeľ Oklamčak Production Jozef Oklamčák, dvorný choreograf súťaže Peter Varady, fotograf Miss Slovensko Lukáš Kimlička, hairstylista Štúdia Pierot Peter Sýkora a zástupca modelingovej agentúry Exit Model Management Andrej Taraba.

Víťazka súťaže získa postup na Miss World 2014, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, malý veľký Hyundai i10, štýlový mezonet v projekte III Veže od Cresco Group na jeden rok a viacero ďalších zaujímavých cien.

Pozrite si, ktoré finalistky súťaže MISS SLOVENSKO nie sú zadané. Zoznam nájdete TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na