Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Odkaz stylistu: Sisa (48), menej je niekedy viac!
Zdielať na
Móda

Odkaz stylistu: Sisa (48), menej je niekedy viac!

Každá žena sa snaží byť za každých okolností čo najkrajšia. Platí to aj o známych ženách. Na tie si posvietil nekompromisný módny policajt zo šou Nákupné maniačky Marián Hornyák.

Zladiť sa podľa fashion diktátu, cítiť sa pohodlne a vyzerať tip top na dôležitej udalosti, by chcela zrejme každá dáma. Na vkus či nevkus slovenských osobností dozerá stylista Marián Hornyák.

Ako prvú zhodnotil slovenskú divu a najnovšie aj porotkyňu najväčšej udalosti tejto televíznej sezóny. Na outfite porotkyne súťaže X Factor Sise Lelkes-Sklovskej by zmenil maximálne tak dĺžku šiat. "Má trošku striedmejší účes ako sme u nej zvyknutí," vraví stylista.

Regina Ovesny Straka patrí k verným zákazníčkam istého viedenského butiku, kde nakupuje plesové šaty s pravidelnosťou. Má tak zaručené, že sa jej róba neobjaví na inej dáme minimálne tu na Slovensku. "Tá sukňa je už trošku too much," vraví Hornyák.

Prekvapenie spôsobila Zora Czoborová, ktorá na plesovú róbu nemala veľa času, keďže len pár dní pred udalosťou prišla z 5-týždňovej dovolenky. "Šaty by mali byť dlhšie a volil by som topánky bez platformy," vysvetlil stylista.

Erika Barkolová zvolila jednoduchú róbu a ako doplnky si vybrala zaujímavú kabelku. "Jedine by som asi vyčesal vlasy," dodal na záver Hornyák.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: TV JOJ, Petra Poláčiková

Zdielať na