Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Denisa Dvončová-Klimová (25) sa teší na prvé Vianoce vo vlastnom
Zdielať na
Móda

Denisa Dvončová-Klimová (25) sa teší na prvé Vianoce vo vlastnom

Modelka Denisa Dvončová-Klimová, ktorá si pred niekoľkými rokmi založila rodinu s fotografom Jakubom Klimom, sa na tohtoročné Vianoce teší viac ako kedykoľvek predtým. Strávi ich totiž v novom rodinnom domčeku.

"Tohtoročné Vianoce budeme po prvýkrát oslavovať spolu v našom domčeku aj s Jakubovými rodičmi. Už sa na to veľmi teším, pretože po prvý raz si ich prichystám podľa seba. Presnejšie - podľa nás,“ plánuje Dvončová.

Zo všetkého najviac sa nevie dočkať toho, ako jej pri prípravách na Štedrý deň bude pomáhať jej trojročný syn Maťko.

"Teším sa, ako s Maťkom budeme ozdobovať náš stromček, ako budeme spolu piecť a chystať Vianoce a v pozadí nám budú hrať koledy. Už sa nemôžem dočkať! Konečne budeme jedna ozajstná veľká vianočná rodina,“ natešená dodala.

Má 25 rokov, je vydatá a má syna. No a pokojne by mohla ísť do dôchodku. "Vek na to mám už aj ja." Hovorí s úsmevom modelka Denisa Klimová a dodáva, že s modelingom sa zatiaľ skončiť nechystá.

"Ja to mám opačne. Ja keď som začínala, ja som to nechcela," vysvetľuje Denisa. Ako násťročná mala o mladosti inú predstavu, nie chodiť po móle. "Chcela som ísť radšej do školy," spomína. VIAC TU. 

Zdroj:topstar.sk/Soňa Chotárová/SITA

Zdielať na