Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Orange fashion 2013: Toto sú najnovšie módne trendy!
Zdielať na
Móda

Orange fashion 2013: Toto sú najnovšie módne trendy!

Krásne ženy, krásna hudba a luxusné róby, to všetko zažili všetci prítomný na prestížnej módnej prehliadke plesových šiat. Orange Fashion býva spravidla takou malou ochutnávkou módy, ktorá sa objaví začiatkom januára na prestížnom Plese v opere. Výťažok poputuje opäť na dobrú vec

Exkluzívna módna prehliadka plesovej módy sa snúbila s ľúbozvučnou živou orchestorálnou hudbou. 10. ročník Orange fashion bol skutočnou oslavou módy! Svoju tvorbu tu predstavili opäť poprední slovenskí návrhári.

"Do mojej večernej kolekcie šiat som zakomponoval aj čiernu farbu, lebo to je najlepšie predávaný prvok, ktorý každému sadne a každý sa v čiernej farbe vždy nájde," prezradil návrhár Fero Mikloško.

"Prehliadka sa mi veľmi páčila, hlavne priestory, v ktorých sa to konalo a ten orchester k tomu bol skvelý! Bol to výborný nápad," neskrývala nadšenie moderátorka televízie JOJ Andrea Pálfy-Belányi.

10. výročie najexkluzívnejšej prehliadky plesovej mody, bolo zahájené vskutku brilantne s pompéznosťou ako sa patrí!

"Je to jubilejný 10. ročník. Keď sme si to pri prípravách podujatia uvedomili, boli sme prekvapení, že to tak rýchlo ubehlo," prezradila riaditeľka plesu v Opere Andrea Cocherová.

Aj tento rok mala táto módna šou charitatívny rozmer. Módny návrhári pripravili bez nároku na honorár päť modelov spoločenských šiat s názvom Šaty zo srdca. Všetky róby spája červená farba a zámer pomôcť. Výťažok zo špeciálnej dražby bude venovaný na pomoc predčasne narodeným deťom.

A ktoré celebrity sa pustia do dražby? "Ja manželke hovorím, že by jej červená farba pristala," prezradil podnikateľ Juraj Lelkes a jeho manželka Sisa Lelkes Sklovská podotkla: "Ja mám červenú farbu veľmi rada, jedny šaty kombinované s kožušinou sa mi veľmi páčili!"

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na