Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dámy, pozor! Toto sú trendy tejto jesene
Zdielať na
Móda

Dámy, pozor! Toto sú trendy tejto jesene

Jeseň už klope na dvere, a to znamená výmena vecí v šatníku. Sukne, krátke nohavice a tielka vystriedajú svetre, vesty a dlhé nohavice. Čo je trendom tohtoročnej jesene?

Hitom tejto jesene budú gumáky. "Ja stále hovorím, keď už, tak nech stoja za to, nech je to úlet a nech vypália oči ostatným stylistom," tvrdí stylista Marián Hornyák. Čo v preklade znamená: nech to má gule. Farby, vzory šialenosti. Ale pozor, netreba zabudnúť na základ.

"Všetky ženy prosím, aby to nenosili celý deň, prosto keď prídem do práce, tak si ich prezujem. Nechcel by som byť pri tom, ak ich večer vyzujú, ak ich teda nosili celý deň," dodáva stylista Maroš Kočišík. No okrem nevyhnutností, máme pre vás aj nutnosti.

Toto sú typy stylistov na horúce jesenné vychytávky. "Teraz ma niektorí ochrancovia prírody nebudú mať radi, ale myslím si, že kožušinový aspoň detail, by nemal chýbať na žiadnej žene," hovorí Hornyák.

A hitom jesene bude aj čierno biela klasika s jemným červeným šmrncom. "Čierna a biela aktuálne s červenou budú veľkým hitom na jeseň, takže keď budú mať ženy nejaký čierno biely outfit a zvolia nejaký jemný dotyk červenej na kabelke, topánkach alebo na ráme okuliarov, tak vyhrajú," dodáva Maroš.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na