Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Modelka Krainová (40) strávila dovolenku bez detí
Zdielať na
Móda

Modelka Krainová (40) strávila dovolenku bez detí

Zdroj: ISIFA

Simona si luxusnú dovolenku v Mexiku užila bez svojich dvoch synov. Ako sama tvrdí, za posledných 7 mesiacov sa vôbec nevyspala a zabúdala aj na manželské povinnosti. Všetko naprávala na dovolenke.

"Je skvelé, keď človek občas vypne a môže sa venovať svojmu partnerovi," hovorí topmodelka. Za posledných sedem mesiacov po narodení jej druhého syna sa podľa jej vlastných slov ani veľmi nevyspala, a preto i často zabúdala na manželské povinnosti.

"Takže pre mňa to bolo ideálne a myslím, že to budem opakovať veľmi často a vôbec nechápem ľudí, v ktorých to vzbudzuje nejaké negatívne pocity," dodáva Krainová. V médiách totiž Simonu za dovolenku bez detí a najmä jej malého synčeka odsudzovali.

"Ja si myslím, že človek musí byť úplne obmedzený, aby nepochopil, že potrebujete tiež žiť svoj život," pokračuje modelka. Simona obetuje pre svoje deti maximum.

"A milujem svoje deti a milujem aj seba a svoj život a nehodlám sa kvôli ničomu tohoto vzdať," hovorí Krainová. Modelka ale priznáva, že 10 dní bez detí bolo naozaj veľa. Optimum sú údajne 3-4 dni. Momentálne sa celá rodina chystá na Kanárske ostrovy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na