Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chcete byť MISS? Chce to tréning aspoň štyri hodiny
Zdielať na
Móda

Chcete byť MISS? Chce to tréning aspoň štyri hodiny

Finalistky súťaže krásy Miss Slovensko 2013 majú za sebou niekoľkodňové sústredenie v trenčianskom hoteli Elizabeth. Ich druhé spoločné sústredenie bolo zamerané na prípravu a nácvik choreografie, ktorú diváci uvidia počas finálového večera Miss Slovensko 14. apríla 2013 na TV JOJ.

"Dievčatá trénovali každý deň minimálne štyri hodiny a už teraz môžem povedať, že úvodná choreografia bude excelentná. Diváci sa môžu skutočne tešiť, pretože choreografi Peter Varady a Miňo Kereš majú výborné nápady a z finalistiek urobili tanečné divy. Netradičná bude opäť aj scéna, na ktorej budú dievčatá tancovať,“ vyhlásila riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová, ktorá pre dvanásť finalistiek pripravila aj netradičné aktivity ako návšteva futbalového zápasu alebo spoločná príprava torty.

"V torte boli jahody, oriešky, nugátový krém, ale napríklad aj gumené cukríky. Koľko ľudí, toľko chutí. A nás je naozaj veľa," uviedli finalistky.

Vo finálovej dvanástke 18. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sú: Luciána Čviriková z Trebišova, Simona Mudráková z Nitry, Karolína Chomisteková z Oravského Podzámku, Alica Hoffmannová z Vlkanovej, Martina Brejová z Prešova, Júlia Laššáková z Oravskej Jasenice, Jasmina Hodermarská z Košíc, Veronika Záteková z Banskej Bystrice, Simona Geršiová zo Spišskej Novej Vsi, Nikoleta Duchoňová z Trebatíc, Nikola Babjaková z Vlkanovej a Barbora Lučivjanská z Popradu.

Zaujímavosťou je, že na rozdiel od predchádzajúceho roka nie je vo finále ani jedno dievča z Bratislavy. Vyvrcholením súťaže bude slávnostné finále, ktoré sa uskutoční 14. apríla v priamom televíznom prenose televízie Joj. Víťazku čaká postup na medzinárodnú súťaž Miss World a rôzne exkluzívne ceny.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA, SH, mol

Zdielať na