Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Diabol v Prade úraduje v Londýne!
Zdielať na
Móda

Diabol v Prade úraduje v Londýne!

Tento týždeň je hlavným mestom módy Londýn. London Fashion Week rozhoduje o tom, čo bude in a čo bude out - skrátka všetci guru svetového módneho priemyslu sa tu zlietli ako na spartakiádu. No a samozrejme nechýbal ani sám Diabol, oblečený v Prade :-)

Meno Anna Wintour (63) zrejme mnohým, s výnimkou fajnšmekrov a dám, milujúcim ženské časopisy, veľa nepovie.

Keď sa však povie "Ten diabol v ženskej koži, ktorý nosí Pradu", tak už určite svitne viacerým - román aj film Diabol nosí Pradu očaril nielen dámy na celom svete. Pozrieť si ho museli aj páni - niektorí preto, že to dostali za trest, iní preto, že boli v skorom štádiu zamilovanosti a jednoducho nemali na výber :-)

Tak, či onak, Anna Wintour, známa to šéfka módneho časopisu Vogue (mimochodom, šéfuje mu už 25 rokov, čo je pri ženskom vnímaní času neuveriteľná doba :-) ) sa zjavila v Londýne na vychytenej sérii módnych prehliadok London Fashion Week.

V Londýne totiž teraz ľudské vešiaky predvádzajú všetky úžasné modely, ktoré si síce žiadna žena na seba dať nemôže, no straaašne dobre sa na ne pozerá. No a na takejto akcii obávaný módny guru (rovná sa Anna, rovná sa diabol v Prade) skrátka nemohol chýbať.

Jej príchod, rovnako ako celý pobyt pri móle bol pod drobnohľadom médií, návrhárov aj modeliek. Odhliadnuc od faktu, že väčšina z nich by jej najradšej ihličkovými topánkami vypichla oko, od jej pohľadu a recenzií často záleží úspech, či neúspech akcie (veď ste videli film, nie? Meryl Streep, to bola akože ona). 

Uvidíme teda, koho jej renomovaný magazín vyzdvihne tentokrát a naopak - koho znosí pod čiernu zem.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na