Polojasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Žiaľ v kráľovskej rodine! Láska princeznej Beatrice zomrela na predávkovanie!
Zdielať na

Žiaľ v kráľovskej rodine! Láska princeznej Beatrice zomrela na predávkovanie!

Archívna reportáž

Princezná sa medzičasom vydala a stala matkou

Tragický skon Paolla Liuzza (†41) po predávkovaní drogami sa nepochybne dotkol aj britskej princeznej Beatrice (35), staršej dcéry princa Andrewa (64). Paolo bol jej prvou láskou a chodili spolu zhruba rok, keď mala sedemnásť rokov a on 24. Vzbudili vtedy veľkú pozornosť, lebo tri roky predtým bol Liuzzo obvinený zo zabitia spolužiaka na Kolégiu Svätého kríža po ich pästnom súboji, no väzenie ho minulo. S problémami sa ale potýkal po celý život.

​Búrlivý život newyorského milionárskeho dediča Paolla Liuzza, poznamenaný výtržnosťami, drogami, hazardom a dlhmi, skončil na hotelovej izbe v Miami už 7. februára. Po prevezení jeho tela do rodného mesta sa konal po vyše týždni jeho pohreb. Paolo pracoval ako konzultant v umeleckom priemysle a nikdy sa neoženil. Jeden z jeho bývalých priateľov povedal pre The Sun, že Paolovi sa na "osobnej úrovni nikdy nijak skvelo nedarilo" a tak aj skončil. "Všetci sme sa báli, že jeho veľmi rýchly životný štýl ho nakoniec dobehne," dodal.

Policajt Michael Vega z policajného oddelenia v Miami uviedol, že polícia našla 7. februára Paola Liuzza v izbe hotela po tom, čo ich z hotela kontaktovali. Príčina jeho úmrtia nebola zverejnená. "Vyšetrovalo sa to ako smrť z predávkovania. Vyšetrovanie je otvorené a prebieha," Vega nepriamo potvrdil príčinu skonu. Ako bolo v jeho kruhoch známe, Paolo miloval párty a hazardné hry. Začal užívať farmaceutické drogy, čo ho neskôr priviedlo ku kokaínu a tvrdším drogám. "Vždy si požičiaval peniaze na zaplatenie pôžičiek. Stal sa z toho začarovaný kruh," konštatoval jeden jeho kamarát.

Liuzzo a princezná Beatrice sa stretli na Jamajke a začali spolu chodiť v roku 2005, no držali to v tajnosti, až pokým sa v roku 2006 nepripojil ku kráľovskej rodinnej dovolenke v lyžiarskom stredisku vo Švajčiarsku. Publicita však spôsobila, že ho z Európy deportovali do USA, odkiaľ kvôli jeho trojročnej podmienke za násilie s usmrtením spolužiaka v roku 2001 nesmel nikam vycestovať s výnimkou práce. Beatrice potom ich románik verejne ukončila. Liuzzo sa ale nezachoval ako džentlmen, vyhlasoval, že Bea so sestrou sa na Jamajke zúčastnili na párty s fajčením konope a hubami, aj to, že do nej nebol zamilovaný, aj keď ju mal rád, ale popri nej flirtoval aj s inými a nebral ich vzťah príliš vážne. Nuž, ktovie ako po tom všetkom Beatrice vzal jeho predčasný skon.

Najčítanejšie