Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
TOTO Kate pri liečbe rakoviny rozhodne nepotrebuje! Už len pomyslenie jej spôsobuje úzkosť!
Zdielať na

TOTO Kate pri liečbe rakoviny rozhodne nepotrebuje! Už len pomyslenie jej spôsobuje úzkosť!

Archívna reportáž

Mnohé nasvedčuje tomu, že manželka princa Wiliama (40), Catherine (41) princezná z Walesu, sa pomaly chystá na návrat do služieb britskej koruny. Pripojila sa aj k jeho odkazu so sústrasťou do Austrálie po útoku šialenca s nožom v nákupnom centre v Sydney. No predsa len predstava budúcnosti jej rodiny ju vraj desí. Údajne priam trpí úzkosťami len pri pomyslení na Wiliamovo prevzatie trónu vzhľadom na kráľovu diagnózu.

Princezná Catherine sa pripojila k manželovi Williamovi, následníkovi trónu, aby na svojom oficiálnom profile na sieti X vzdali hold obetiam útoku nožom v Sydney. "Sme šokovaní a zarmútení hroznými udalosťami, ktoré sa  odohrali v Sydney. Naše myšlienky sú so všetkými postihnutými, vrátane straty milovaných a hrdinských záchranárov, ktorí riskovali vlastné životy, aby zachránili ostatných," napísali a pod textom boli ich iniciálky W a C.

Pred aj počas veľkonočných sviatkov sa dvojica snažila si oddýchnuť od verejných povinností, aby strávila viac času mimo dohľadu verejnosti so svojimi deťmi, princom Georgom, princeznou Charlotte a princom Louisom. Napriek svojmu nepriaznivému zdravotnému stavu však Kate celkom nezaháľala a pokračuje v práci na svojej ambicióznej iniciatíve Early Years. Našla si vraj čas na štúdium výskumu o zlepšení života bábätiek. Hovorca Kensingtonského paláca potvrdil, že počas celého procesu princezná Catherine zdieľala všetky aktualizácie a bola skutočne nadšená.

Je to skutočne trpká hra osudu, že naraz trpia rakovinou dvaja vysoko postavení členovia kráľovskej rodiny:

​No predsa len, pochopiteľne, nezažíva práve najlepšie obdobie. Okrem vlastnej choroby ju ťaží myšlienka aj na rakovinu jej svokra. Tá sa jej totiž priamo týka z pohľadu budúcnosti jej rodiny, keďže jej manžel by sa stal v prípade veľkých komplikácií, či nebodaj skonu Karla III., kráľom. Expertka na kráľovskú rodinu Tina Brown tvrdila pre Newsweek, že "správy o Charlesovej rakovine priviedli Williama a Catherine do intenzívnej úzkosti z blízkosti ich nástupu na trón". Hoci ich služba korune je už teraz náročná, byť kráľovským párom je skutočne na plný úväzok a bežný rodinný život by dostal do značnej miery na frak. Ostáva veriť, že sa obom podarí z rakoviny dostať a Kate s Williamom sa zatiaľ tiaži koruny vyhnú. 

Pre ženu

Najčítanejšie