Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Meghan a Harry potupne odmietnutí! Chceli letieť s prezidentom, vypočuli si rázne NIE!
Zdielať na

Meghan a Harry potupne odmietnutí! Chceli letieť s prezidentom, vypočuli si rázne NIE!

Archívna reportáž

Meghan neprišla na korunováciu, mala svoje dôvody

Ako vyšlo nedávno najavo Meghan (41) a Harry (38) sa údajne dožadovali letu z Británie do USA s prezidentom Joeom Bidenom a jeho manželkou Jill v lietadle Air Force One po tom, ako sa minulý rok v septembri zúčastnili na pohrebe kráľovnej Alžbety II. (†96). Vypočuli si ale jasné nie!

O nepríjemnej záležitosti, ktorú musel riešiť personál Bieleho domu vlani v septembri ohľadom žiadosti Sussexovcov, ktorí chceli absolvovať let z Londýna do USA s prezidentom Bidenom po ich účasti na kráľovninom pohrebe vlani v septembri, informoval zainteresovaný zdroj až teraz. Pre MailOnline uviedol, že Biely dom túto žiadosť zamietol pre prípad, že by to spôsobilo "rozruch" a poškodilo vzťahy prezidenta s palácom a novým kráľom. Ako je známe, mezi vojvodom a vojvodkyňou zo Sussexu a britskou kráľovskou rodinou panujú veľmi napäté vzťahy po ich slovných útokoch na jej najvyšších členov.

Podľa zdroja zástupcovia mali Meghan a Harryho v rámci požiadavky letieť v Air Force One, s ktorou oslovili Biely dom, poznamenať, že by to bola aj "veľkolepá fotografická príležitosť", píše denník Mirror. Zdroj prezradil, že sa o tejto otázke takmer nediskutovalo, všetkým bolo hneď jasné že je to "neuskutočniteľné". Od viacerých zdrojov sa šíria informácieže Meghan a Harry sa snažia nájsť si cestu k americkému prezidentskému páru, prvej dáme Jill mala Meghan poslať aj špeciálny darček za podporu, ktorú jej vyjadrila po škandalóznom rozhovore v talk show Oprah Winfrey a pozvali ju aj na Invictus Game, čo odmietla. Sussexovci majú vraj snahu o získanie politického vplyvu v USA a jednou z príležitostí sa im zrejme javila v podobe niekoľkohodinového letu v Air Force One.   
Meghan a jej podcast nezaznamenali väčší úspech, azda aj to malo za následok následné naštrbené vzťahy zo streamovacím gigantom Spotify, ktorý im vypovedal zmluvu:

To, že svojím neustálym upozorňovaním na seba na úkor britskej kráľovskej rodiny už vojvodovia prekročili únosnú mieru, naznačuje aj ich čoraz menšia obľúbenosť v anketách a rebríčkoch popularity. Lukratívnu zmluvu s nimi v júni ukončil Spotify a hrozí im to aj v rámci zmluvy s Netflixom. Pár je údajne nútený zvažovať zníženie počtu zamestnancov na niekoľkých úsekoch, kde pracujú pre nich a na ich povesti. Tá je už dosť poškodená a majú čo robiť, aby ju zachránili. Meghan si vraj najala pracovníkov špeciálne na jej nové možnosti prezentácie, zatiaľ čo Harry má pre Netflix samostatne nakrúcať v Afrike dokumentárny seriál. Vyzerá, že aj vzťah medzi manželmi je už nejakú dobu veľmi napätý, keďže v najbližšej dobe plánujú už len oddelené aktivity.
Sussexovci sú nútení zložiť ružové okuliare, ich popularita klesá na každom fronte, ideálne to vraj nemajú ani v manželstve: 

Súvisiace články

Najčítanejšie