Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Číra dokonalosť! Kate ohromila na kráľovskej svadbe, priam zatienila nevestu!
Zdielať na

Číra dokonalosť! Kate ohromila na kráľovskej svadbe, priam zatienila nevestu!

Archívna reportáž

Za roky, odkedy pôsobí princezná z Walesu, Kate Middleton (41), na britskom kráľovskom dvore už dokázala, že má dokonalý vkus a oblečením vie verejnosť oslniť. Inak to nebolo ani na svadbe jordánskeho kráľovského páru v Ammáne, kde boli s princom Williamom (40) pozvaní. Práve tam žila Kate niekoľko rokov spolu s rodičmi v jej detstve a Jordánsko jej prirástlo k srdcu. Svojou nádhernou zlatou róbou takmer zatienila nevestu, princeznú Rajwu.

​Na honosnú svadbu korunného princa Husseina z Jordánska a princeznej Rajwy sa zišli viaceré manželské páry z kráľovských rodín vo svete. Kate si na sobášny obrad, ktorý sa konal v altánku v záhrade paláca Zahran, obliekla nádherné šaty v staroružovej farbe od slávneho libanonského návrhára. Neskôr sa na svadobnú hostinu prezliekla do trblietavej zlatej róby s diadémom vo vlasoch, v ktorej zažiarila a bola rozhodne neprehliadnuteľná. Podľa mnohých tak trochu zatienila aj nevestine luxusné svadobné šaty, ktoré boli pritom taktiež úžasné.  

Hneď pri vstupe do priestorov kráľovského paláca Zahran, v ktorom sa konala svadobná hostina, prišiel britský kráľovský pár pozdraviť novomanželov, ako aj kráľovnú Raniu a kráľa Abdullaha II., rodičov ženícha. Rania mala na sebe elegantné čierne šaty značky Dior so zlatou výšivkou na chrbte, keď vítala hostí po boku svojho manžela. Britskú kráľovskú rodinu zastupovala aj princezná Beatrice a jej manžel, Edoardo Mapelli Mozzi, z ďalších kráľovských rodín poctili novomanželov svojou účasťou korunný princ Frederik a korunná princezná Mary z Dánska, korunná princezná Victoria a princ Daniel zo Švédska, japonské princezné Hisako a Tsuguko, korunný princ Haakon  z Nórska, kráľ Philippe a princezná Alžbeta z Belgicka a kráľ Willem-Alexander s kráľovnou Maximou z Holandska.  

Pozrite si zábery Kate a Williama na rozprávkovej svadbe jordánskeho kráľovského páru: 

Účasť britskej kráľovskej rodiny bola dlho držaná v tajnosti a jordánske štátne médiá ju potvrdili len niekoľko hodín pred začiatkom svadobnej ceremónie. Z luxusného hotelu v Ammáne sa na sobáš a hostinu presúvali v Range Roveri z roku 1984, ktorý bol špeciálne upravený na ich návštevu Jordánska. Princezná Catherine mala prvýkrát na sebe náušnice Greville, ktoré dostala od Alžbety II., pričom tá ich dostala od svojej kráľovnej matky ako svadobný dar v roku 1949. Diamantová čelenka zas patrila princeznej Diane. Šaty ozdobila aj modrou šerpou a odznakom maltézskeho kríža, ktorý dostala ako dáma kráľovského viktoriánskeho rádu. Nezabudla ani na žltú stuhu označujúcu Rád kráľovskej rodiny a treba uznať, že je stelesnením dokonalej predstavy o princeznej.

Krásne šaty princeznej Kate pútali pozornosť na každom kroku: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicolas Rahhal (@hautecoutureglobal)

Jordánsky kráľovský pár, princezná Rajwa a princ Hussein, mali vskutku rozprávkovú svadbu plnú významných hostí:

Súvisiace články

Najčítanejšie