Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po podozreniach z Williamovej nevery zverejnila Kate ku Dňu matiek FOTKU, na ktorej princ chýba!
Zdielať na

Po podozreniach z Williamovej nevery zverejnila Kate ku Dňu matiek FOTKU, na ktorej princ chýba!

Archívna reportáž

Už ako princ a princezná pracujú William a Kate naplno, významná bola ich cesta do USA

Úctu k matkám si pripomínajú ľudia v mnohých krajinách sveta na Deň matiek, ktorý ale nemá všade rovnaký termín. Kým u nás je to druhá májová nedeľa, vo Veľkej Británii si mamičky pripomínajú vo štvrtú pôstnu nedeľu pred Veľkou nocou. Má to svoje historické korene, keď kedysi dostávali pracovníci vzdialení od rodiny voľno, aby mohli doma navštíviť práve svoje matky. Tomuto sviatku venuje pozornosť aj britská kráľovská rodina.

​V Británii sa teší kráľovská rodina veľkej úcte. Nepochybne aj preto, že si ctia tradície. Matka je aj pre nich veľmi významnou a uctievanou osobou, dokonca majú aj titul "kráľovná matka", ako ho priznali po skone jej kráľa Juraja VI., otca kráľovnej Alžbety II., jej mame, tiež Alžbete. Na svoju zosnulú kráľovskú matku si teraz spomenul jej najstarší syn kráľ Karol III. fotkou z jej mladosti, keď ho s úsmevom pridŕžala, keď stál sotva ročný na nohách v dievčenských šatách.  

Ako je už tradíciou, na oslavu Dňa matiek zdieľala fotografiu aj Kate Middleton. Opäť ide o vydarený záber, kde je spolu s deťmi usadená v korune stromu, ktorý rastie na ich pozemku v Anmer Hall v Norfolku, kde má táto kráľovská rodinka svoje vidiecke sídlo. Na jednom konári sedí princezná z Walesu spolu so synmi Georgeom a Louisom a na druhom oproti nim jej jediná dcéra Charlotte. Pridala aj rozkošnú fotku, kde drží v náručí vysmiateho benjamínka Louisa. "Šťastný Deň matiek Vám praje naša rodina," stálo v preklade spolu s emotikonom srdiečka pod fotkami na oficiálnej stránke princa a princeznej z Walesu.

William a Kate boli ukážkový pár, až kým sa nezačalo šepkať o jeho údajnej nevere: 

Fotografie urobil kráľovský fotograf Matt Porteous a vyzerá, že je z kolekcie, ktorú nafotil v rovnakom čase, ako minuloročnú vianočnú fotografiu Walesovcov. Tam ale nechýbal ani princ William, na rozdiel tejto ku Dňu matiek. Pochopiteľne, okamžite sa začalo špekulovať, že kríza v manželstve je skutočná, na druhej strane, prečo by mal byť na fotke, keď ide o oslavu ženy - matky.  Ktovie, ako to je teda s tou jeho údajnou neverou so Sarah, keď ho s ňou mali vidieť na Valentína v jednej londýnskej reštaurácii. K tejto aférke, ktorej pravdivosť je ale sporná, sa zatiaľ pár nevyjadril. Na iných fotkách zo súčasnosti sú obaja Walesovci spolu vysmiati, a tak je snáď medzi nimi všetko v poriadku.    

Na tohtoročnej fotke ku Dňu matiek chýbal princ William: 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie