Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pizingerová (51) sa doteraz chválila nahým manželom, teraz sa ukázala polonahá sama!
Zdielať na

Pizingerová (51) sa doteraz chválila nahým manželom, teraz sa ukázala polonahá sama!

Archívna reportáž

O riaditeľke nadácie Kvapka nádeje Vendule Pizingerovej (51) sa nedá povedať, že je to krehká žena. Zažila vo svojom živote nemálo skúšok, ktoré ju zocelili, čo je badať aj na jej sebavedomom výraze tváre a prejave, ale chce pritom pôsobiť aj žensky príťažlivo. Nie je vôbec jednoduché udržať si aj po päťdesiatke pevnú štíhlu postavu, ale aby ukázala, že sa to dá, predviedla sa nedávno v spodnej sexi bielizni. A veru, má sa čím pochváliť, nielen pekným zadkom svojho mladého manžela.

​Po kedysi kyprejšej postave bývalej manželky tragicky zosnulého hudobného skladateľa Karla Svobodu (†68) niet ani stopy. Môže za to vo veľkej miere vďačiť svojmu súčasnému manželovi Josefovi Pizingerovi (34). Tento veľký milovník prírody si neustále zoceľuje postavu aj zdravie a nebojí sa ani v zime otužovať úplne nahý v jazere či potoku. Vendula ho tak raz zachytila na fotke, ktorú zdieľala na Instagrame a po veľkom úspechu to už viackrát zopakovala. Jej sledovateľky oceňujú jeho perfektnú figúru aj pekný zadok. "Môj manžel je fakt kus," smiala sa predčasom počas rozhovoru pre Super.cz na tému o udržiavaní postavy.

Koncom februára mala Vendula narodeniny, ktoré oslávila na zabíjačke. "To teda neviem, či je to práve vzhľadom na suchý február a to, že mám diétu, ideálna voľba," priznala s pobavením, pričom dodala, že právo preto začala suchý február, teda bez alkoholu, držať v polovici januára. Jej recept na štíhlu postavu je jednoduchý: "Nejem pečivo, pritom milujem chlieb, snažím sa nepiť sladené nápoje. Takže nejem, cvičím a tancujem"

Správa o tehotenstve krátko pred päťdesiatkou bola pre mnohých šok:

​Vendulin o 16 rokov mladší, pekný manžel, nie je ale hlavným dôvodom, prečo sa chce udržiavať vo forme. "Nebudem to zastierať, som ješitná a robím to hlavne kvôli sebe, obzvlášť, keď príde nejaký vek, chcú ženy pekne vyzerať," vysvetľovala dôvod svojho úsilia. To, že sa jej to darí, ukázala iba deň pred jej narodeninami na predvádzacom móle, kde zažiarila v sexi modeli šiat, ale najmä fotkami z kampane známej značky, odetá len v spodnej bielizni. A treba uznať, že vyzerá fantasticky. "Podľa mňa je drzosť v 51 ísť s kožou na trh, ale prečo nie. Vo svojom tele sa cítim dobre a už viem, aká bielizeň mi svedčí," vyjadrila sa zrelo Vendula.

"Krásna bielizeň, krásna žena," ocenil niekto fotku v komentári a iná zas: "Klobúk dolu, postavička ako zo žurnálu, a tá bielizeň je tiež dobrá" a podobných komentárov bolo mnoho. Vlani v podobnej kampani k jej fotke v sexi čiernom body napísala, že tento kúsok odevu nosí s nadšením už roky. A niet pochýb, že aj zvyšok jej intímneho šatníka je podobne horúci.

Najčítanejšie