Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Trauma, ktorú nikdy celkom nespracujú. Donutil úprimne o skone bábätka a budúcnosti vzťahu!
Zdielať na

Trauma, ktorú nikdy celkom nespracujú. Donutil úprimne o skone bábätka a budúcnosti vzťahu!

Archívna reportáž

Ťažko povedať, či sa Martin niekedy priblíži sláve jeho otca

Po šťastí, keď herecký pár Martin Donutil (31) a Sára Affašová (28) zistil zhruba pred rokom, že očakávajú ich prvého potomka, prišla krutá rana. Hoci prebiehalo tehotenstvo bez problém, aj pôrod prišiel v termíne, bábätko sa narodilo bez známok života. To, čo prežívali, nedokáže azda tak úplne precítiť nikto, čo také niečo nezažil. Na druhej strane si pár o to viac uvedomil, že ich zväzok je natoľko pevný, aby ho posunuli oficiálne na vyššiu úroveň. Vybrali sa do New Yorku, aby prišli na iné myšlienky, a Martin tam požiadal Sáru o ruku.

​Aj keď strata prvého spoločného potomka herečky Sáry Affašovej a herca Martina, syna slávneho Miroslava Donutila, bola pre oboch veľmi bolestná, ich spoločné šťastie si zobrať nedali. Veria v peknú spoločnú budúcnosť, aj potomkov. Práve New York, kam sa spoločne vybrali vlani v novembri, bol miestom, ktoré si Martin vybral na ten dôležitý krok, či skôr pokľak. "V novembri na Times Square predo mnou Martin pokľakol," zdieľala Sára veľkú novinu až začiatkom januára spolu s fotografiou krásneho prstienku na jej ruke. Na zásnubnom prsteni sa blýska veľký briliant a na fotke je aj zjavne nadšený Martin, ktorý si vypočul vytúžené "áno".

Sympatická dvojica sa už začala spolu objavovať aj v spoločnosti. Nedávno sa prišli ukázať na galavečer odovzdávania Českých levov. Je vidieť, že čas už predsa len dokázal trochu zahladiť ostré hrany bolesti, ktoré sa zaryli do sŕdc páru po strate synčeka. "Za nami to nebude nikdy, ale snažíme sa už žiť," zveril sa Martin pre Super.cz. "Ako sa len dá," dodala s povzdychom Sára a niet pochýb, že to musí ešte stále veľmi bolieť a je isté, že na Matyáška, ako chlapčeka pomenovali, nikdy nezabudnú.

Ako to už u hercov býva zvykom, zoznámili sa počas ich účinkovania na divadelných doskách. Martinov slávny otec ho ale vždy varoval, aby si manželku nevyberal medzi herečkami. Možno aj to zavážilo, že ju napriek tomu, že s ňou očakával potomka, vtedy nepožiadal o ruku. Sáru pritom spoznal jeho otec v rovnakom čase, keď aj on a obľúbil si ju. "Môj otec má Sáru rád, hráme spolu aj v predstavení Smrť obchodného cestujúceho," zveril sa Martin a Sára pritakala: "Krásne ma prijal." Ich letnej svadbe by tedy nemalo už nič stáť v ceste.

Pre ženu

Najčítanejšie