Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Oprah verí v zmierenie Meghan a Harryho s rodinou! No TAKÝTO náklad za pokrytectvo nečakala!
Zdielať na

Oprah verí v zmierenie Meghan a Harryho s rodinou! No TAKÝTO náklad za pokrytectvo nečakala!

Archívna reportáž

Legendárna americká moderátorka Oprah Winfrey vlani v marci spolu Meghan a Harrym uviedla talk show, v ktorej sa obaja odídenci z britského kráľovského paláca ostro sťažovali na spôsoby kráľovskej rodiny a dokonca ich Meghan obvinila aj z rasizmu. Všeličo sa ale časom dá spochybniť, či dokonca vyvrátiť, ale ako Oprah, tak aj Sussexovci zožali veľký ohlas. Kráľovská rodina bola z toho vykoľajená a samotná Alžbeta II. sa musela potom vysporiadať nielen so skonom jej milovaného manžela princa Philipa, ale aj s týmto útokom na česť jej rodiny.

​Svedomím Oprah, podobne ako Sussexovcov, to podľa všetkého veľmi neotriaslo. Zatiaľ čo sa tento párik pretŕča vďaka zhovievavému gestu kráľovskej rodiny na pohrebných ceremóniách, Oprah nemá žiaden rešpekt a opäť sa mieša do rodinných záležitostí kráľovskej rodiny. V čase štátneho smútku v Británii sa vyjadrila k úmrtiu kráľovnej Alžbety II. a k nezhodám medzi Sussexovcami a kráľovskou rodinou, hoci by mala podľa mienky mnohých radšej mlčať. "Viete, môj otec zomrel nedávno, toto leto. A myslím si, že vo všetkých rodinách platí, že keď sa stretnú na spoločnom obrade, rituáli, skrátka pri pochovávaní svojich mŕtvych, je to príležitosť na mier. Dúfam, že to tak bude," nedala si Oprah ujsť príležitosť, aby mala priam dojemný komentár v rozhovore pre americkú televíziu ExtraTV.  

Jej komentár prišiel potom, čo boli Sussexovci v sobotu opäť s princom Williamom a jeho manželkou Kate Middleton, teraz už princeznou, pred  Windsorským zámkom, aby sa stretli s ľuďmi, ktorí tam prišli vyjadriť úctu zosnulej kráľovnej. Štvorica oblečená v čiernom sa s nimi emotívne pozdravila a preberala kvety a iné spomienkové predmety pre milovanú panovníčku, ktorá zomrela minulý štvrtok vo veku 96 rokov. Kensingtonský palác uviedol, že William pozval brata Harryho s manželkou, aby sa k nemu a jeho manželke pripojili. Hovorí sa, že to bolo na žiadosť ich otca, nového kráľa Karola III. "Prechádzka s pozdravom bola dôležitým prejavom jednoty v neuveriteľne ťažkom období pre rodinu," uviedol kráľovský zdroj. 

Priateľstvo s Oprah odštaroval aj výbušný rozhovor vojvodov v roku 2021:

"Je to taký mimoriadny historický moment a zároveň hlboko osobný pre rodinu, že treba dúfať, že všetci členovia rodiny sa zjednotia a podporia najmä kráľa. A možno sa pri tom podarí zahojiť niektoré z rán," dodal nemenovaný zdroj. Iste to treba brať do úvahy najmä preto, aby Sussexovci nepokračovali vo svojich výpadoch a nepoškodzovali Karola III. v jeho pozícii kráľa. Komentáre Oprah sa ale nestretli v Británii s pochopením. "Vy ste boli tá, kto vrazil klin medzi kráľovskú rodinu. To, že ste mali bordel v tej vlastnej, vás nijako neospravedlňuje sa miešať opäť,"  stálo v jednom všeobecne najviac lajkovanom komentári v diskusii. "Hrá sa na nevinnú, akoby nevedela, čo týmto rozhovorom spôsobila," píše ďalší a iní jej odporučili, aby sa starala o svoje veci a nechala ich smútiť za kráľovnou. Fakt je, že USA je z pohľadu priaznivcov kráľovskej rodiny "iná planéta", a tam si môžu dovoliť aj Sussexovci kadečo aj bez toho, aby húfne prichádzali o priaznivcov.

Meghan a Harry chtiac či nechtiac pútali pozornosť verejnosti aj na pohrebe kráľovnej Alžbety II.:

Vypočujte si celý rozhovor s Oprah:

Súvisiace články

Najčítanejšie