Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mrazivá správa! Na deň presne predpovedal smrť kráľovnej, zverejnil aj dátum pre kráľa Karola III.!
Zdielať na

Mrazivá správa! Na deň presne predpovedal smrť kráľovnej, zverejnil aj dátum pre kráľa Karola III.!

Archívna reportáž

Či už niekto verí na veci medzi nebom a zemou, alebo je dočista racionálny, správa istého chlapíka ešte z júla aktuálne spôsobila obrovský rozruch. To, čo sa zdalo byť pred dvomi mesiacmi len vtipom na účet kráľovnej a jej najstaršieho syna, sa totiž naplnilo. Zatiaľ len spolovice.

​Istý chlapík menom Logan Smith, ktorý na sociálnych sieťach vystupuje ako @logan_smith526, ešte v júli na Twitteri napísal, že kráľovná zomrie 8. septembra 2022. Ako dnes vie už celý svet, stalo sa to, žiaľ, skutočnosťou.

Vtedy tomu nikto nevenoval pozornosť, no teraz sa tweet stal virálnym, pretože ľudia sa obávajú, že sa naplní aj druhá polovica predpovede, ktorá stanovila dátum smrti kráľa Karola III. Nový monarcha sa podľa Smitha nedožije tak vysokého veku ako jeho mama, stará mama či prastará mať. Zomrie vraj 28. marca 2026.

Z princa Charlesa sa stal kráľ až v jeho 73 rokoch:

​Odkedy začal príspevok naberať na popularite, si "jasnovidec" zmenil konto na Twitteri na súkromné. No snímky  príspevku boli zdieľané na všetkých platformách sociálnych médií a kolovaniu sa nedá zabrániť. No o autorovi čiernej predpovede nie je známe absolútne nič, ani ako na dátumy prišiel. No v prípade kráľa Karola III. pridal ešte jeden detail momentu jeho skonu. "Môj tím expertov sa zhodol, že Charles zomrie tak, že očervenie ako paradajka," povedal približne, hoci v presnom preklade by to bolo skôr, že sa "stane paradajkou". To už, pochopiteľne, znie ako vtip.

Tento tweet zo 6. júla aktuálne obletel svet pre svoj mrazivý obsah:

Twitter

​Ostáva veriť, že sa táto informácia nedostane k samotnému kráľovi, niet pochýb, že by mu mohla spôsobiť značný stres. A to je to posledné, čo by v tejto dobe potreboval. Ľudia sú v názoroch na predikciu rozdelení. Kým niektorí považujú len za náhodou, že Logan Smith presne trafil dátum skonu kráľovnej, iní v tom vidia jasnú predpoveď aj pre Karola III. Nič iné, ako počkať si ešte 3,5 roka sa ale spraviť nedá, aby bolo jasné, kde je pravda. No iste všetci veria, že sa neznámy muž mýli.

Súvisiace články

Najčítanejšie