Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Plačková neotáľa! S 10-dňovým Dionom a o 17 kíl ľahšia vyrazila na prvú dovolenku po pôrode!
Zdielať na

Plačková neotáľa! S 10-dňovým Dionom a o 17 kíl ľahšia vyrazila na prvú dovolenku po pôrode!

Archívna reportáž

Čoskoro to bude presne rok, čo zažila Zuzana s manželom peklo

Zuzana Strausz Plačková je všeličo, len nie konzervatívna, ani konvenčná žena. Robí si veci po svojom, a je tak spokojná, pričom ju vôbec nezaujíma, čo si o tom kto myslí. A dobre robí, ako dokazuje nielen svojím biznis úspechom, ale aj obrovskou fanúšikovskou základňou a v neposlednom rade - osobným šťastím.

​Kým niektoré mamičky si prvý týždeň po pôrode netrúfnu ísť ani kočíkovať okolo domu, Zuzana svojho malého Diona rovno naložila do auta a vybrali sa na vyše 200 kilometrov dlhú cestu na Stredné Slovensko. Vybrali si poriadne luxusný hotel, kde sa o nich starali ako v bavlnke. 

"Som síce na diéte, ale keď sa tu o nás starajú lepšie ako v Dubaji, tak si proste musím dať," niešetrila chválou na známy wellness hotel pri Sliači. A keď spomína diétu, tak azda s ňou ešte nestihla ani poriadne začať, a už dala takmer polovicu tehotenskej nadváhy preč. 

Toto tvrdila Plačková v čase, keď o deťoch ešte ani nesnívala:

"17 kíl dole za týždeň. Ešte tak 15," napísala s vysmiatym smajlíkom. Zuzana sa dostala v tehotenstve nad sto kíl, čo znamená celková prírastok na váhe vyše 40 kíl. To rozhodne nie je ani norma, ani zdravé, no Zuzana to prežila bez väčšej ujmy, bábo je v poriadku, tak už len sa "vyfúknuť". Ako je jasné už zo straty 17 kíl za týždeň, Zuzana musela byť príšerne zavodnená, čo dokazovali aj jej obrovské opuchy.

Instagram/ZP

​Zuzana nenecháva nič na náhodu a vláči so sebou prístroj na lymfodrenáž. Na druhej strane, azda aj preto jej to ide tak výborne, čo sa týka odvodňovania a straty kíl. A azda to bude aj behanie okolo bábätka, hoci Dion sa zdá byť zatiaľ veľmi pokojné bábo. Teraz si s mamou môže užívať luxusný rezort a niet pochýb, že cestu musel prežiť v úplnom poriadku - napokon, také maličké bábätká obvykle len spia a hoci sa toho mnohí rodičia boja, cestovať s bábom je neraz to najľahšie. Len spia, nič nechcú, nepýtajú sa dokola či "už tam budeme", a je im skutočne jedno, či su v kočíku na dvore, alebo v luxusnom hoteli. A hoci budú mať mnohí reči na Zuzanin účet, v podstate nie je dôvod, aby sa bála s Dionkom cestovať.

Takto prišiel Dion domov:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie