Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krausov syn David porušil svoje vlastné pravidlo! Prinútila ho k tomu jeho priateľka!
Zdielať na

Krausov syn David porušil svoje vlastné pravidlo! Prinútila ho k tomu jeho priateľka!

Archívna reportáž

Odkedy sa vlani v marci stal David Kraus (42) otcom dcérky Ester, znamená rodina v jeho živote úplne najviac. Po dieťati veľmi túžil, ale vo vzťahoch sa mu veľmi nedarilo a najmä nečakané odkopnutie tenistkou Bárou Strýcovou ho zlomilo. Po stretnutí s mladučkou modelkou Sarah Opravilovou (22) dlho neváhal a už čoskoro bolo bábo na ceste. Doteraz ju však možno z opatrnosti pre zlé skúsenosti, nepožiadal o ruku, aj keď tvrdí, že tak raz iste urobí. No je jasné, že Sarah má silné slovo.

​Hoci sa pred oltár ešte nedostali, o ich láske nemožno pochybovať. A hoci sa tomu David veľmi bránil, možno aj preto, aby dal konečne aj verejne najavo, že má krásnu rodinku, ktorú miluje, porušil vlastné pravidlo. Bol odhodlaný ušetriť svoje dieťa sociálnych sietí, no spravil výnimku.

Je známe, že David Kraus nie je fanúšikom sociálnych sietí a v tomto smere dokázal čiastočne ovplyvniť aj jeho o dvadsať rokov mladšiu partnerku a mamu ich dcérky Ester. "Mali sme veľkú diskusiu, pretože priateľka, ktorá je pomerne mladá, miluje Instagram a ja som sa jej ho snažil znechutiť za ten čas, čo sme spolu a narodila sa nám malá. Stále mi vysvetľovala, koľko peňazí by som tam mohol zarobiť, keby som predával reklamu, koľko vecí by malá mohla mať zadarmo. Myslím, že dnes už je na mojej strane a nechce to," prezradil pred časom David pre Expres. Všetko o ich rodine si nechávajú radšej iba pre seba.

Pozrite si klip k jednej z Davidových najnovších piesní, kde mu sekunduje jeho krásna priateľka:

"Keď bude v šoubiznise a bude sama chcieť, aby sa na ňu niekto pozeral, nech o tom rozhodne sama. O svojej dcére rozhodujem v základných veciach, ale ak sa bude chcieť raz prezentovať, je to jej vec. Ale ja na nej nebudem prezentovať žiadne značky. Druhou vecou je, že na sieťach je veľa úchylov. A ďalšia, že ak niečo dáte na siete, je to ich majetok, ale moja dcéra je zatiaľ len moja a mojej manželky," vysvetľuje starostlivý otec rodiny. Práve z lásky k nej teraz ale urobil veľkú výnimku, keď zverejnil fotku svojej ženy s dcérkou, na jej želanie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David (@davidkrausofficial)

Už v minulosti Sarah chcela, aby ju David bral do spoločnosti na dôkaz, že to s ňou myslí vážne, čo sa aj stalo, ale fotky na sieťach zverejňovať stále nechcel. Napokon sa jej to podarilo, ale ako poznamenal s úsmevom, "musela ma dlho presviedčať". On sám Sarah nazýva manželkou, hoci ešte nie sú svoji. "Dúfam a predpokládám, že to tak raz bude. Len si ešte dávám načas s požiadaním o ruku," povedal, pričom sa huncútsky smial.  "Moja žena a mamička našej dcéry túži, aby som so zamilovaným odkazom zdieľal jej fotku, aby to všetci, najskôr najmä iné ženy, videli. Ja svoje súkromie a rodinu nerád niekde vystavujem, ale tu teda máte moje dve najväčšie lásky," pripísal k fotke s krásnou priateľkou a ich rozkošnou dcérkou. Niekedy stojí maličké porušenie pravidiel predsa len za to, súhlasili by fanúšikovia.

Súvisiace články

Najčítanejšie