Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ťažký týždeň? Žilková si ostro kopla nielen do Stropnického, ale aj do dcéry Agáty a Soukupa!
Zdielať na

Ťažký týždeň? Žilková si ostro kopla nielen do Stropnického, ale aj do dcéry Agáty a Soukupa!

Zdroj: instagram/VŽ

Po marcovom šokujúcom maile, v ktorom veľvyslanec Martin Stropnický (65) manželke Veronike Žilkovej (60) oznámil, že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza, neprejde snáď týždeň, aby si do neho nerypla. Naposledy ju nahneval, keď sa s ním osobne stretla v auguste na súde, ktorý mal rozhodnúť o striedavej starostlivosti do rozvodu o ich spoločnú dcéru Kordulu (17). Manžel ju ale predbehol, keď v to ráno na súde podal žiadosť o rozvod, čím v podstate zrušil pojednávanie o ich dcére.

Veronika Žilková sa o seba dokáže postarať aj bez Stropnického, veď napokon, pre protipandemické opatrenia žila bez neho v Prahe posledné dva roky.  On jej neprítomnosť využil na zblíženie sa s jeho zamestnankyňou na ambasáde v Izraeili, kde je už štyri roky veľvyslancom a chce si to tam v tejto funkcii predĺžiť o ďalší rok. Akosi popri jeho starostiach veľmi necíti, že by sa mal starať o svoju dospievajúcu dcéru Kordulu.

Odchod z Izraela, ktorý sa turistom počas ostrej pandémie úplne uzavrel, zdôvodňovala najmä obavou o svoju mamu, Olgu Žilkovú, ktorá má už 97 rokov a nie je celkom zdravá. Zobrala si ju k sebe domov, aby sa o ňu mohla osobne postarať, no pomáhajú aj jej deti. Blízko k babičke aj mame má najmä Agáta Hanychová (37), ale tá ma teraz plnú hlavu Soukupa (53) a ich spoločnej relácie s názvom Agáta Jaromíra Soukupa. Veronika si už k tomu neodpustila aj kritiku voči dcére. "Videla prvú epizódu a povedala mi, že nehovorím spisovne, ale hovorovo. Povedala, že keď už som v televízii, tak by som mala hovoriť spisovne. Ale ja nechcem v televízii pôsobiť upäto, neviem, jednoducho tam som ja a chcem byť za seba," zverila sa Agáta s nečakanou kritikou od mamy pre Super.cz.

Agáta by chcela byť na televíznych obrazovkách autentická a nehodlá zmeniť svoj typický prejav: 

Veronika zrejme bola v ostatných dňoch poriadne nabrúsená, lebo okrem kritiky dcéry si na Instagrame opäť neodpustila ostrú poznámku voči manželovi Stropnickému, keď musela riešiť problém s odtokom z kuchynského drezu. "Viete, kedy je samoživiteľka nadšená? Keď namiesto raňajok kúpi a opraví prasknutý odpad od drezu. A bývalý partner? No, ten má za štátne peniaze údržbára, domovníka, šoféra, kuchára, opatrovateľku. A čo nemá? Nový odpad z drezu. Veselý deň všetkým," komentovala Veronika fotografiu novej hadice do odpadovej kanalizácie. Zrejme ale horúca hlava zakrátko vychladla, príspevok totiž zmazala. No ako je zjavné, od Stropnického sa všetko spoľahlivo odráža a výčitky Veronika zrejme nevyvolá.

Veronika Žilková sa bez partnera nenudí, má množstvo záľub a jednou z nich sú aj kone: 

Súvisiace články

Najčítanejšie