Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Lucie Bílá oslávila 55 rokov! A TOTO sú darčeky, aké rozhodne nečakala!
Zdielať na

Lucie Bílá oslávila 55 rokov! A TOTO sú darčeky, aké rozhodne nečakala!

Archívna reportáž

V stredu oslávila obľúbená česká spevácka diva Lucie Bíla okrúhlych 55 rokov. Oslavovala v kruhu svojich najbližších doma v rodných Otvoviciach. Darčeky preberala osobne už pri dverách domu a občas ju zastúpil aj jej partner Radek Filipi (37). Od jednej z priateliek, ktorá sa venuje cukrárstvu, dostala krásnu trojposchodovú tortu. Potešili ju aj nádherné kytice, od svojho manažéra dostala netradičnú, zloženú z rôzneho ovocia. Prekvapením bol darček od otca.

Radosť z darčekov a atmosféru narodeninovej oslavy opísala oslávenkyňa Lucie Bíla v rozhovore v relácii Showtime, kde prezradila, od koho dostala vytúžený darček, vďaka ktorému sa môže venovať populárnemu otužovaniu aj v pohodlí domova. A keďže je Lucie známa svojou srdečnosťou a vrúcnym vzťahom k svojim fanúšikom, rozhodila sa ich na svoje narodeniny obdarovať streamovaným koncertom.

Obľúbená speváčka nezabúda nikdy na druhých. A to ani v deň svojich narodenín. "Najväčšiu radosť mi robí to, keď niekomu môžem urobiť radosť. Ako každý, myslím na zdravotníkov, ale teraz najviac na babičky a dedkov, nemôžu ísť za nimi príbuzní. Chcem, aby vedeli, že na nich myslím aj ja, posielam im malého anjelika. Mám 150 adries, menovite podpisujem fotky a dávam tam aj CD, aby sa nezlomila fotka," prezradila oslávenkyňa v spomínanej relácii, ktorú zas veľmi potešili darčeky od najbližších. Od svojho otca dostala  celkom prekvapivo mobil. "Ja som totiž dala k Vianociam celej rodine nové mobily, len sebe nie," priznala denníku Blesk dôvod, prečo sa tomuto prekvapeniu tak potešila. A ulahodili jej s darčekmi aj ďalší dôležití muži jej života.

Pri príležitosti svojich 55. narodenín venovala Lucie darček svojim fanúšikom v podobe online koncertu:

Súčasný Luciin partner je veľký chlap, a tak sa rozhodol jej dať aj primerane veľký dar. "Od Radka som dostala to, čo som si priala, pretože som pred dvomi rokmi začala dochádzať za ľadom, aby mi bolo dobre a veľmi som si to priala mať doma. Takže som konečne dostala kaďu," prezradila v rozhovore a tajomne priznala, že niečo maličké navyše mala od Radka dostať aj neskôr večer, detaily si však nechala pre seba. Po boku mladého partnera sa cíti byť Lucie veľmi šťastná, priznala, že keď bola sama zhruba v jeho rokoch, ešte netušila, čo ju čaká. "Keby som vedela, ako mi bude dobre v 55 rokoch, tak by som sa vôbec nebála. Možno by som niečo nerobila a neurobila by som chyby. Čakala by som na rytiera, čo za mnou prišiel na harleji z Ostravy," vtipne vzdala hold svojej láske.  

Od svojho partnera, Radka Filipi dostala okrem kadi na otužovania a láskyplného vyznania aj obrovskú kyticu ruží:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radek FILIPI (@radekfilipi)

Ale tá najväčšia láska je pre ňu iste syn Filip (26). Ten zrejme vie, čo mama, ktorá má snáď už všetko, čo len kedy chcela, predsa vždy dokáže oceniť. "Dostala som od svojho syna nádherný briliantový prstienok. Pekne sa pochlapil, pekne som ho to naučila," povedala s úsmevom. Dávno už vyletel z rodného hniezda, študoval a žil vo Francúzsku, nejaký čas strávil aj v USA, ale už dlhšiu dobu na maminu radosť je späť v Česku. Lucie ho zamestnala vo svojom divadle, kde sa nakrúcal aj jej narodeninový koncert. "Za kamerou stál môj syn Filip, ktorý vyštudoval kameru," pochválila ho. Koncert sa odvysielal online večer v deň narodenín speváčky zadarmo, aby urobila radosť aj druhým. "Cítim, že teraz je doba, keď môžem splatiť priaznivcom to, čo pre mňa robia celú moju kariéru...," prehlásila Lucie ako dobrý anjel, ktorá anjelikov vo všemožných podobách nielen zbiera, ale aj vyrába.

Súvisiace články

Najčítanejšie