Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tak TOTO je výzva roka! Vilo Rozboril dáva ľuďom šancu, aká tu ešte nebola!
Zdielať na

Tak TOTO je výzva roka! Vilo Rozboril dáva ľuďom šancu, aká tu ešte nebola!

Archívna reportáž

Vilo Rozboril patrí medzi najvýraznejšie moderátorské hviezdy. Je to nielen preto, že tento ostrieľaný profík je charizmatický, vtipný a srdečný, ale nepochybne aj preto, že už roky mení cez svoju reláciu ľuďom životy. Po obrovskom úspechu relácie V siedmom nebi pridáva televízia JOJ ďalší mega trhák!

Už v januári mohli diváci jednej z najúspešnejších relácií v slovenskom vysielacom priestore s názvom V siedmom nebi vidieť, ako Vilo Rozboril s tímom splnil veľký sen o bývaní pani Anete so synom. Za jediný víkend jej postavili Dom Snov a to je šťastie, aké sa len tak nedeje.

Teraz sa táto príležitosť zopakuje. Sympatický moderátor pridal na svoj profil na Facebooku opäť výzvu, ktorú neradno odignorovať, ak chce mať človek šancu na tento malý, či možno skôr aj veľký zázrak. 

Vilo mení životy ľuďom už roky:

​Vilo vo výzve upresnil, kto by sa mal hlásiť. "Zaľúbené páry, možno už aj s vlastnými detičkami, ktoré, po prvé, chcete mať tento rok svadbu, a po druhé, nemáte vlastné bývanie, teda bývate u rodičov, alebo možno kdesi v drahých podnájmoch, a ste aspoň trochu súťaživé typy, kontaktujte ma hneď teraz," lákal Rozboril ľudí na neopakovateľnú príležitosť získať dom snov a zjavne aj svadbu snov.

Vila treba kontaktovať cez stránku vilo.joj.sk čo najskôr, ideálne okamžite, ako zdôraznil. "Sú výzvy, ktorým sa jednoducho nedá odolať," odkázal záhadne a zároveň fanúšikov poprosil, aby výzvu zdieľali. Je dôležité, aby si našla človeka, ktorý si takéto šťastie skutočne zaslúži.

Súvisiace články

Najčítanejšie