Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nahá vo vani! TAKTO odvážne sa Adela Vinczeová ešte neukázala!
Zdielať na

Nahá vo vani! TAKTO odvážne sa Adela Vinczeová ešte neukázala!

Archívna reportáž

Adela Vinczeová je nepochybne najúspešnejšia moderátorka zábavných programov, aké kedy Slovensko malo. Začínala ako mladučká v televíznej súťaži pre pubertiakov, talent reagovať pohotovo a vtipne rozvinula naplno v rádiu a napokon zažiarila ako moderátorská hviezda v speváckej súťaži. Odvtedy sa stala jasnou jednotkou a už takmer dvadsať rokov sa na tom nič nezmenilo. A v podstate sa nezmenila ani ona - minimálne stále platí to, že sa veľmi nekamaráti so sociálnymi sieťami.

Nie je v šoubiznie veľa hviezd, ktoré by človek nenašiel na žiadnej sociálnej sieti a napriek tomu si dokážu roky udržať obrovskú popularitu. Dôkazom, že to ide aj bez seflíčok s našpúlenými perami, vypučeným zadkom, či intelektuálnymi zamysleniami s "odkazom", je aj úspech Adely Vinczeovej. Tej hviezda nezapadá, aj keď denne nebombarduje fanúšikov na sociálnych sieťach "prehľadom dňa".

No predsa len nastala v jej živote zmena, keď sa vydala za moderátora Viktora Vinczeho. Ten je totiž na Instagrame mimoriadne aktívny, hoci v tom najlepšom zmysle slova - je tzv. greenfluencer, teda motivuje ľudí k ekologickejšiemu správaniu. No popri tom neraz ukazuje momenty aj zo svojho súkromia s Adelou.

Odkedy sa Adela vydala, zmiernila životné tempo:

​Zdá sa, že sa jej to tak trošku zapáčilo, lebo prednedávnom šokovala fanúšikov vytvorením profilu na Instagrame aj ona. Hoci nesie meno jej talkshow a nie je teda jej osobným, súkromným profilom, poriadne sa na ňom odviazala. Evidentne si robí žarty z klasických užívateľov sociálnych sietí a pridáva niekedy skutočne šialené príspevky. V podobnom duchu sa nesie aj jej ostatný príspevok, ku ktorému ale pridala aj nečakanú fotku - seba samú vo vani. Či zíva, alebo si spieva sa jej fanúšikovia nevedia celkom zhodnúť.

Hoci je Adela na fotke nahá a v situácii, v ktorej sa ľudia obvykle neukazujú, nie je všetko také, ako sa zdá. "Túto fotku mám z nakrúcania inej relácie. Nie, nefotím sa vo vani, ani do nej nechodím v utajených plavkách a nalíčená," tvrdí Adela a zároveň sa fanúšikov pýta, pri akých činnostiach zvyknú pozerať či počúvať v súčasnosti populárne streamy. Odpovede boli všelijaké, no väčšina priznáva gauč, alebo posteľ, niektorí ale priznali aj toaletu či vaňu. No najviac ľudí sa zhodlo, že Adelina zívajúca podoba na nich zapôsobila nákazlivo a zívli si aj oni. Tak tomu sa povie skutočne úspešná influencerka - presne tak s nadhľadom by si to iste aj Adela želala.

Súvisiace články

Najčítanejšie