Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Známa česká moderátorka sa stala po prvýkrát mamou! Bábo dostalo krásne meno!
Zdielať na

Známa česká moderátorka sa stala po prvýkrát mamou! Bábo dostalo krásne meno!

Zdroj: instagram/ZH

Sympatická česká televízna a rozhlasová moderátorka zažíva krásne obdobie. S manželom, s ktorým tvoria pár už dlhé roky spoločne obývajú krásny domček v Plzni a teraz si do neho prinesú malý uzlíček lásky. Zorka Hejdová si tehotenstvo užívala a jeho priebeh zvečnila aj na sociálnych sieťach prostredníctvom vkusných fotografií a preto mnohí jej priaznivci netrpezlivo čakali, kedy oznámi tú najkrajšiu správu a ukáže rozkošné zdravé bábätko.

Moderátorka českého rádia Evropa 2, Zorka Hejdová sa 8. apríla 2021 stala poprvýkrát mamou a svoje pocity, a tiež meno bábätka, prezradila fanúšikom v dojemnom verejnom vyznaní na sociálnej sieti. Dojatá mamička vyznala lásku nielen malému uzlíčku lásky, ale aj svojmu manželovi a zároveň kolegovi - moderátorovi Mírovi Hejdovi.

Krásne pocity momentálne lomcujú Zorkou Gajdovou, ktorá sa po deviatich mesiacoch konečne dočkala a mohla objať svojho prvorodeného potomka. Spolu s manželom mu dali meno Nikolas a na fotografii ukázali aj jeho utešenú tváričku. "Tak dlho som sa snažila predstaviť si ten okamih, keď ťa poprvýkrát zovrieme v náručí. Predstavovala som si, ako asi budeš vyzerať, ako budeš voňať. Aj keď to boli krásne predstavy, zďaleka sa nevyrovnali tomu, aký úžasný si v skutočnosti! Mama s tatom ťa zbožňujú," napísala k rodinnej fotografii čerstvá mamička.

Zorku požiadal, dnes už manžel, Miro Hejda o ruku v priamom prenose:

Vo vyznaniach však nezabudla ani na manžela Mira Hejdu, ktorý ju ešte v roku 2012 v priamom prenose ranného vysielania požiadal o ruku, a teraz bol pri ich ďalšom dôležitom životnom míľniku, pri príchode ich synčeka na svet. "Tebe, Mirko, ďakujem za nášho nádherného syna a za to, akou oporou si mi bol po celý čas, v každom okamihu pôrodu. Aj keď mám niektoré fázy trošku v hmle, pamätám si, čo pre mňa znamenal tvoj hlas, ako som vnímala každé tvoje slovo, ako som mohla celý čas pevne zovierať tvoju dlaň! Bolo to neopístaeľné, láska. Milujem ťa!" znejú dojemné slová Zorky na adresu manžela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Komentáre pod fotkou zaplavili emotikony srdiečok a slová blahopriania, medzi nimi aj speváčka Lucie Bílá, slovenský spevák Miro Žbirka, herečka Aňa Geislerová či mamička malej Rumie, speváčka Monika Bagárová. "Strašne moc gratulujem, Zorka. Veľa, veľa zdravíčka prajem," napísala čerstvá mamička a moderátorka jojkárskeho Topstaru, Soňa Skoncová. Spolu so Zorkou a jej manželom sa tešia nielen ich najbližší či kolegovia zo šoubiznisu, ale aj slušná základňa fanúšikov, z ktorých ju sleduje na Instagrame viac ako 250-tisíc.

Súvisiace články

Najčítanejšie