Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Českí a slovenskí fanúšikovia v strachu! Obľúbený moderátor a kuchár je v nemocnici s ťažkým priebehom covidu!
Zdielať na

Českí a slovenskí fanúšikovia v strachu! Obľúbený moderátor a kuchár je v nemocnici s ťažkým priebehom covidu!

Zdroj: Instagram/ER

Už je to viac ako rok, čo na planéte vyvádza koronavírus. Hoci sa s ním väčšina nakazených vysporiada bez väčších problémov, sú, žiaľ, aj mnohé prípady s ťažkým priebehom, s následkami, aj s tragickým koncom. Pri mladších ročníkoch sa tak akosi automaticky počíta s ľahším priebehom, o to viac prekvapí, ak to tak nie je. Dôkazom je aj ťažký covid u hviezdneho talianskeho kuchára a moderátora, len 49-ročného Emanuela Ridiho.

Dlhú dobu sa známemu televíznemu kuchárovi a moderátorovi Emanuelovi Ridimu (49) žijúcemu v Prahe covid vyhýbal. Nakoniec si predsa len k nemu cestu našiel a, žiaľ, sympatický Talian pôvodom z Elby ochorel. A to dokonca tak, že ho museli hospitalizovať v nemocnici, píše portál Blesk.cz. Jeho ochorenie má ťažší priebeh, už je to vyše desať dní, čo sa jeho organizmus nevie s chorobou vysporiadať a je odkázaný na pomoc zdravotníkov v Motole, kde dostáva infúzie a kyslík. 

Redakcia Blesku sa obrátila na exmanželku Ridiho, či vie upresniť, v akom je stave. "Stále mal vysoké teploty, bol unavený a pridal sa k tomu zápal pľúc. Bol v nemocnici a po vyšetrení ho poslali domov, ale potom sa rapídne zvýšila teplota, takže ďalší deň ho okamžite hospitalizovali. Denne si voláme, veľmi zle to nesie náš syn Giacomo," odpovedala Jana Ridi (45), ktorá má ich spoločného syna vo svojej starostlivosti. Giacomo (14) svojho otca veľmi miluje, je pre neho veľkým vzorom. Spolu s otcom účinkoval pred dvomi rokmi v programe Čau, Bambini!, kde učili deti zábavnou formou taliančinu. "Zdalo sa mi, že už je viac v pohode. Dávali mu kyslík a zrážajú mu teplotu, všetci veríme, že ho rýchlo pustia domov," dodala ale s nádejou sympatická blondínka.

Toto o sebe prezradil Ridi u Jana Krausa:

Aj súčasná partnerka všestranného Taliana, Sára Pichl (29), má o neho iste starosť v súvislosti s hospitalizáciou kvôli covidu. "Manu má stredne ťažký priebeh, robíme všetko pre to, aby mu bolo lepšie a bol zas čo najskôr späť doma," odpovedala na otázku týkajúcu sa ochorenia Ridiho Super.cz. Sára je manažérkou a s Emanuelom sa dala dokopy v roku 2019, pár mesiacov po jeho rozchode s tanečnicou Lucií Hunčárovou. Odvtedy spolu cestujú po rôznych končinách sveta, čo obaja veľmi milujú. Ridi si vedel vždy život dobre užívať a doprial to aj svojim partnerkám. Jeho dve reštaurácie, obchodná činnosť, úspešné programy v televízii, ako aj predaj jeho kuchárskych kníh, mu zabezpečujú skutočne život snov.

Manu si život užíva a snaží sa ho spríjemňovať aj ostatným:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emanuele Ridi (@emanuelridi)

Na podporu Ridiho sa ozvali aj jeho priatelia. "Môj veľký kamarát Manu,žiaľ, leží v nemocnici, tak som s rozhodol, že ho na diaľku podporím aspoň talianskou večerou. Kamarát, snaž sa rýchlo uzdraviť, nech môžeme vyraziť za ďalšími zážitkami do tvojej otčiny," napísal na sociálnej sieti Matěj Ruppert, ktorý nakrútil spolu s Ridim televízny gastronomický cestopis Manu a Matěj na ceste do Ríma a jeho pokračovanie Manu a Matěj na ceste z Ríma na ostrov Capri, obaja majú spoločnú lásku k dobrému jedlu a jeho príprave. "Manu to zvládne...bude to zase tutto bene...a dáme víno ,z Elba’," pridal svoje želanie moderátor Miloš Pokorný z dua Těžkej pokondr. Aj Daniela Šinkořová na neho myslí a poslala mu pozdrav so želaním rýchleho uzdravenia. A zďaleka neboli jediní, Manu má veľmi veľa priateľov a priaznivcov, ktorí na neho myslia a chcú ho vidieť usmiateho a zdravého tak, ako ho poznajú a je pre neho typické.

Súvisiace články

Najčítanejšie