Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Reči o tehotenstve Kate silnejú! Dočkajú sa vytúženého druhého dievčatka?
Zdielať na

Reči o tehotenstve Kate silnejú! Dočkajú sa vytúženého druhého dievčatka?

Archívna reportáž

O ďalšom tehotenstve vojvodkýň Kate a Meghan sa špekuluje pomaly od momentu, čo porodili. Ako je už pár týždňov známe, druhá menovaná je už skutočne v očakávaní a začiatkom leta pribudne Archiemu sestrička. No je to aj Kate, ktorá vraj o ďalšom dieťatku sníva, hoci v jej prípade by to bol už štvrtý potomok.

Kate a William sú rodičmi troch rozkošných detí - princa Georga (7), čoskoro 6-ročnej princeznej Charlotte a najmladšieho princa Loiusa, ktorý oslávi začiatkom mája 3. narodeniny. Samotná Kate má 39 rokov a to je vek, keď robia ženy finálne rozhodnutie, či svoj život ešte obohatia o ďalšieho potomka. A vojvodkyňa by štvrté dieťa uvítala.

Aj preto sa ostatné mesiace ešte viac špekuluje o tom, či už Kate náhodou nie je v očakávaní. Aktuálne si pozorovatelia britskej kráľovskej rodiny všimli údajnú zmenu šatníka, keď Kate už zrazu nevystavuje svoju štíhlu postavu v úzkych šatách a kostýmoch, ako obvykle, píše portál New Idea

Rozkošný Louis bude mať už tri roky:

​Pri svojej ostatnej návšteve Westminsterského opátstva koncom marca mala na sebe vojvodkyňa z Cambridge kabát s krajkou a výrazným zúbkovaným lemom, ktorý mal odvádzať pozornosť od oblasti jej brucha. "Kate by mala rada ďalšiu dcéru. Na budúci rok bude mať 40 rokov, takže som si istý, že ak chce mať štvrté dieťa, bude to čoskoro," zamýšľa sa expert na kráľovskú rodinu Phil Dampier pre portál New Idea. Napokon, aj samotná britská kráľovná, ktorá je pre Kate veľkým vzorom, má štyri deti.

​Aj novinárka Penny Junor, autorka viacerých kníh o britskej kráľovskej rodine, je presvedčená, že Kate by spravilo ďalšie tehotenstvo šťastnou. "Kate je veľmi materský typ a miluje rodinný život," vyjadrila sa Junor pred časom. Netreba ale zabúdať na ťažké nevoľnosti, ktoré trápili Kate pri každom tehotenstve, čo nie je práve motivácia prežiť to opäť. A napokon, je tu aj jej manžel, ktorý k tomu má čo povedať. "Myslím, že William by z toho mal trochu obavy," vyjadrila sa pred časom Kate pri otázke na štvrté tehotenstvo. No faktom je, že pozitívnu správu by si už táto rodina zaslúžila, a tak sa špekulácie azda ukážu byť onedlho pravdivé. Kate už ukázala, že dokáže skĺbiť starostlivosť o rodinu aj s prácou pre kráľovskú rodinu.

Súvisiace články

Najčítanejšie