Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princ Harry to povedal bez príkras: Prišiel som o otca!
Zdielať na

Princ Harry to povedal bez príkras: Prišiel som o otca!

Archívna reportáž

Na titulke najnovšieho špeciálneho vydania časopisu The Cut svieti tvár Meghan Markle, vojvodyne zo Sussexu (41). Vo vnútri časopisu je s ňou uverejnený rozsiahly rozhovor, v ktorom sa vyjadrila aj o jej vzťahoch, ako aj princa Harryho, s britskou kráľovskou rodinou. Ako vždy, aj teraz sa až dramatickým spôsobom posťažovala na Harryho rodinu, ale prekvapila najmä výrokom o tom, ako sa princ vyjadril o konci vzťahu s otcom. To údajne následníka trónu veľmi zarmútilo.

​Niekoľko hodín po zverejnení rozhovoru však Omid Scobie, ktorý je neoficiálnym hovorcom vojvodov zo Sussexu, vyhlásil, že slová Meghan boli citované nesprávne. Omid tvrdil, že Meghan v skutočnosti narážala na roztržku s vlastným otcom, čo ale tak rozhodne nevyzerá. Naozaj len ťažko tomu veriť po jej opísaní situácie, keď odchádzali z kráľovského paláca. Vojvodkyňa zo Sussexu spomínala: "Harry mi povedal: 'Pri tomto procese som stratil svojho otca'."  Harry tým jednou vetou zhodnotil svoje rozhodnutie oddeliť sa od otca a kráľovskej rodiny. Dal tým najavo jeho uprednostnenie vlastnej rodiny s Meghan a ich malým synčekom, pred jeho kráľovskou rodinou.

Meghan k tomu pre Alison Davis z The Cut dodala: "Nemusí to byť pre nich rovnaké ako pre mňa, ale je to jeho rozhodnutie." Neodolala pritom nutkaniu si opäť rypnúť do kráľovskej rodiny. Vraj ona a Harry "rozčuľovali palác už len tým, že existovali". Ju zas hnevalo, že počas jej pôsobenia v kráľovskej rodine jej nariaďovali, čo má nosiť a ako hovoriť. Počas ich rozhovoru v dome vojvodov v Montecite sa k nim mal na chvíľu pripojiť aj princ Harry a pritom dokonca smutne konštatoval, že "väčšina ľudí, ktorých poznám, a mnohí z mojej rodiny nie sú schopní pracovať a žiť spolu."  Pri vyslovení slova rodina vraj "prevracal očí", a potom zdôraznil, že on a Meghan vždy vedeli, že toto obdobie ich života bude rušné.

Meghan a Harry napriek avizovanej vlastnej kariérnej ceste naďalej pozornosť najmä vďaka kráľovskej rodine, túto formu zárobku odštartovali výbušným rozhovorom v šou Oprah Winfrey:

​Vojvodovia zo Sussexu chystajú nový dokumentárny seriál pre Netflix. Meghan v rozhovore s Alison Davis naznačila, o čom by mohol byť, keď tvrdila, že ľudia nemali možnosť vidieť "kúsok môjho života, o ktorý som sa nemohla podeliť, ktorý ľudia nemohli vidieť, je náš príbeh lásky." Vzťah Sussexovcov s rodinou sa od ich odchodu čoraz viac vyostroval, najmä potom, čo vlani poskytli šokujúci rozhovor pre Oprah Winsley. Okrem  iného tam tvrdili, že ich Harryho otec finančne odstrihol a prestal mu brať aj telefón. Charlesova výročná správa, ktorú zverejnil Clarence House, však ukázala, že Sussexovcom a Cambridgovcom dal rovnaký podiel 4,45 milióna libier. Zdroj blízky princovi Charlesovi v reakcii na výroky Meghan uviedol: "Viem, že to nie je pravda. Princ z Walesu má oboch svojich synov veľmi rád." Kde je pravda, zrejme vedia len oni, no ako sa zdá, Meghan vždy rada ponúkne svetu svoju verziu.

Meghan Markle na titulke časpoisu The Cut: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Cut (@thecut)

Súvisiace články

Najčítanejšie