Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Za jeho postavu v slávnom seriáli ho všetci nenávideli, a predsa našiel šťastie v láske!
Zdielať na

Za jeho postavu v slávnom seriáli ho všetci nenávideli, a predsa našiel šťastie v láske!

Zdroj: youtube/screenshot GoT

Známy írsky herec Jack Gleeson (30), ktorý v mega úspešnom seriáli Hra o tróny predstavoval rozmaznaného sadistického princa a neskôr kráľa Joffreyho Baratheona, si získal za svoj výkon uznanie kritikov, aj keď sympatie divákov až tak veľmi nie. Ako priznal, aj neznámi ľudia na ulici mu dávali pocítiť hnev za krutosť jeho seriálovej postavy. Najnovšie sa objavila v súvislosti s ním celom iná správa - v Jackovom živote sa odohrala veľmi milá rodinná udalosť. Po niekoľkých rokoch vzťahu si spolu s dlhoročnou priateľkou herečkou Róisín O'Mahony pred farárom vymenili predmanželské sľuby.

​O tejto udalosti informoval na sociálnej sieti Twitter v pondelok farár kostola, otec Patsy Lynch a zdieľal z nej aj fotografie. O obrade prezradil niekoľko podrobností. "Veľmi jednoduchý, modlitebný a dôstojný sobášny obrad filmovej celebrity Jasona Jacka Gleesona a Roisin: Glen Church," napísal otec Lynch. Na jedne fotografii je vidieť Gleesona a O'Mahony, ako stoja vedľa neho v kostole. Na ďalšom obrázku bolo vidieť, ako sa dvojica objíma a usmieva sa. Otec Lynch ale spomenul, že išlo v skutočnosti oficiálne iba o predsvadobný obrad, nie o samotný sobáš.

"Skutočný obrad sa uskutoční v Anglicku. Rodina tu v Ballinskelligs, The Glen, trávi dovolenku už mnoho rokov a majú tu veľa šťastných spomienok," uviedol na správnu mieru význam tohto obradu, píše The Sun. Otec Lynch tiež napísal, že jednoduchosť tejto udalosti v kostole Najsvätejšieho srdca v The Glen, bola niečo, čo sa všetkým páčilo. Na záver spomenul, že keď sa s Jackom stretol prvýkrát, mal pocit, akoby sa poznali už veľmi dlho.

Jeho postava v Hre o tróny bola stelesnením zlosyna:

Lynch neskôr novinárom povedal, že "hneď od začiatku vládla krásna, uvoľnená atmosféra" a po obrade sa manželia vybrali na večeru. "Jack mi dnes ráno napísal, že to bol taký nádherný, dojímavý obrad," zveril sa sympatický farár. No poriadne prekvapil samotný ženích, ktorý si nechal narásť fúzy a treba uznať, že mu veľmi svedčia, aj nedbalý vidiecky štýl, ktorý zvolil aj na obrad.

Kým Gleeson je medzinárodne známym hercom, ani meno jeho životnej partnerky Róisín O'Mahony nie je neznáme - avšak len v televízii v Írsku a Británii. Nedávno získala uznanie za svoje vystúpenie na Medzinárodnom festivale v Edinburghu. Je spoluautorkou predstavenia Generation Why, ktoré malo prvýkrát premiéru v Španielskom národnom divadle. Objavila sa aj vo filmoch ako Mierna vec, Jekyll and Hyde a Nie je to hrdina, je teda zrejmé, že tuší, čo obnáša život v šoubiznise. 

Súvisiace články

Najčítanejšie