Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Opäť to dali dokopy? Bradley Cooper zjavne neodolal krásnej expriateľke, plánujú aj bábo!
Zdielať na

Opäť to dali dokopy? Bradley Cooper zjavne neodolal krásnej expriateľke, plánujú aj bábo!

Archívna reportáž

Patrili medzi najatraktívnejšie páry Hollywoodu, no ani spoločné dieťa ich neudržalo spolu. Kríza nastala, keď zaznamenal film Bradleyho Coopera (47) Zrodila sa hviezda obrovský úspech a po boku s Lady Gaga zahrali svoje úlohy tak dôveryhodne, že bol celý svet presvedčený o ich romániku aj v skutočnosti. To sa ukázalo byť nepravdivé, no vzťah s krásnou Irinou Shayk (36) už ostal naštrbený a zakrátko nato sa v roku 2019 rozišli.

​Bradley a Irina sa však neprestali stretávať kvôli dieťaťu, no na aktuálnych fotkách zo spoločnej rodinnej dovolenky sa k sebe opäť až podozrivo túlili. Dvojica, ktorá spolu žila štyri roky a narodila sa im dcéra Lea de Seine (5), si vraj dobre rozumie a teší sa zo vzájomnej spoločnosti. Shayk na Instagrame zdieľala fotografie z ich aktuálnej dovolenky na Bahamách, na ktorých sú s Cooperom v plavkách a šťastne sa usmievajú.

Po JLo s Benom Afflackom by to bol ďalší slávny pár, ktorý by sa dal opäť dokopy, ak sú pravdivé správy od nemenovaného zdroja pre Page Six. "Bola to skutočná rodinná dovolenka a zvažujú, že sa k sebe vrátia," tvrdí zdroj blízky Irine. "Chcela by, aby jej dcéra mala súrodenca," dodal poriadne nečakaný zvrat vo vzťahu rozídencov. Cooper bol síce nedávno spájaný s bývalou manželkou Anthonyho Weinera, politickou aktivistkou Humou Abedin, ale zdroj tvrdí, že ich vzťah bol nezáväzný. Podobne to mala mať aj Shayk s Vitom Schnabelom a Kanyem Westom.

Irina na odovzdávaní Oscarov v roku 2019 z prvého radu sledovala veľmi uveriteľnú scénku lásky Lady Gaga a Bradleyho:

Zasvätený zdroj prezradil, ako to teraz majú spolu starostliví rodičia malej dcérky. "Obaja to s nikým iným nemyslia vážne a obaja sa zaoberajú myšlienkou mať dieťa," trvá na svojom tento zdroj. "Nie je to Bennifer 2.0, kde by mali toho druhého stále v hlave, skôr je to: ’Prečo nie?’ Musia sa aj tak zaoberať jeden druhým, keďže sú spolurodičia. Obaja rozmýšľajú, že možno je čas sa konečne naozaj usadiť," vysvetľuje. Čo sa týka Coopera, ani sa mu nemožno čudovať, že podľahol šarmu prekrásnej modelky, no on oplýva rovnako silným sexappealom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irina shayk (@irinashayk)

Shayk zdieľala na sociálnej sieti sériu fotografií z dovolenky vrátane záberov, na ktorých pózuje vedľa prasiat na pláži, kde na jednej leží uprostred srdca nakresleného v piesku a nechýbajú ani fotky s Cooperom. Na fotografiách sa dvojica šťastne usmieva, pričom na jednej si Irina láskyplne položila hlavu na Cooperovo rameno. Krásna modelka označila svoj príspevok jediným emoji červeného srdca, čo by mohlo znamenať lásku a potvrdiť tak tvrdenia zdroja o ich návrate k sebe. Iste by to bol jeden z najkrajších celebritných párov na svete. Samotná dvojica ale zatiaľ nič nekomentovala.

Súvisiace články

Najčítanejšie