Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Poriadne prekvapenie pre Leoša Mareša! TOTO od 16-ročného syna azda ani nečakal!
Zdielať na

Poriadne prekvapenie pre Leoša Mareša! TOTO od 16-ročného syna azda ani nečakal!

Archívna reportáž

Leoš sa po dvoch synoch tešil na dcérku, no chlapcov nezanedbáva

Zatiaľ čo sa Leoš Mareš ešte stále nevie vynadívať na svoj vytúžený malý zázrak, dcérku Alex, ktorú v marci porodila po rokoch márneho úsilia jeho súčasná manželka Monika, jeho syn z prvého manželstva dokazuje, že na neho môže byť tiež veľmi hrdý. A nieto pochýb, že aj je.

​Jakub Mareš má len 16 rokov, no už sa jasne ukazuje, že je veľkým talentom vodného lyžovania. Bez riadnej makačky by to ale iste nestačilo. Ťažko by však zvládol všetko to, čo vyžaduje tento šport, ak chce niekto vyniknúť, bez maminej podpory. Tobôž, keď sa v Česku kvôli klíme nedá vždy ideálne prevádzať celoročne. Práve teraz je ale ideálny čas a konajú sa preto aj súťaže.

Bývalá manželka známeho moderátora a šoumena vynikala kedysi v súťažiach vo vodnom lyžovaní. Talent teda mal mladý Mareš po kom zdediť. Monika ešte stále tento šport nezanechala, aj keď už dávno nepreteká. No už to nie je ona, kto je hviezda na vode, ale sa maximálne podieľa na tréningoch staršieho syna. Ale aj mladší Matěj (13) má k tomuto športu blízko. Počas prázdnin sa s oboma, ako každoročne, aj teraz vybral k vode aj ich otec Leoš Mareš. A ani on nelenil a spolu s nimi sa vodným športom venoval naplno. Je mu jasné, že by sa ako správny otec nemal dať v ničom zahanbiť, aby si ho mohli synovia vážiť aj obdivovať.

Mareš sa ženil dvakrát, vždy to bola Monika. Tá druhá už ale azda navždy:

​Vzhľadom na to, že je veľmi pracovne vyťažený a chce svojej novej rodine venovať čo najviac voľného času, zastupuje ho v plnej miere pri výchove synov bývalá manželka. A ako inak, vedie ich aj k láske k vodným športom, ktoré sú jej srdcovkou. A syn Jakub jej už urobil veľkú radosť svojími výsledkami v súťažiach. "Som neskutočne hrdá, pyšná a dojatá. Je to najviac. On je bojovník. Makali sme veľa a tá drina sa jednoducho vypláca," zverila sa pre eXtra.cz neskrývane hrdá mama, ktorej sa podarilo priviesť syna k vrcholovým výkonom. "Vďaka tomu môžeme tráviť toľko času spolu. Ktorý takmer sedemnásťročný chlapec by chcel inak stráviť celé leto so svojou mamou," poznamenala lišiacky.

Leoš si bol so synmi zasurfovať na Lago di Garda:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Na Instagrame zhodnotila skvelý výkon syna, vďaka čomu sa stal vicemajstrom republiky, a vraj mohol byť aj majstrom. "Kubo urobil osobný rekord v slalome a aj v skoku na lyžiach. Zároveň je pre mňa majster republiky v skoku do sedemnásť rokov. Keďže však tento rok došlo k spojeniu kategórií a hodnotenie bolo na základe kombinačných bodov, tak Kubo skončil oficiálne na druhom mieste," vysvetľovala dôvod, prečo sa Jakub nedostal celkom na vrchol. V skutočnosti podľa jej výpočtov preskočil celkového víťaza o takmer štyristo metrov, čo sa týka rozdielu v pomere k vzdialenosti a ich dosiahnutých časov. Snáď mu titul majstra už neujde nabudúce. Leoš ale tak skvelý výsledok, aký jeho prvorodený dosiahol tento rok, možno ani nečakal - nemá doma každý majstra, ani vicemajstra republiky!

Súvisiace články

Najčítanejšie