Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Nemala ani 20 a už ju kritizovali za postavu! Slávna speváčka sa rozhodla zabojovať a TOTO je výsledok!
Zdielať na

Nemala ani 20 a už ju kritizovali za postavu! Slávna speváčka sa rozhodla zabojovať a TOTO je výsledok!

Archívna reportáž

Mnohé mladé ženy sa veľmi stresujú poznámkami na ich prirodzene oblé ženské tvary. Vo svete šoubiznisu sa totiž stále preferuje ako ženský ideál skôr chlapčenská postava. A tak sa začína nezmyselný boj napchať sa do nejakej škatuľky, pričom neraz končí poruchami príjmu potravy, ak nie aj horšie. Ani mladej speváčke Billie Eilish (20), ktorá je na hudobnej scéne od jej trinástich rokov, nepadlo dobre, keď boli jej ženské tvary stále na pretrase. Veľmi úspešná a oceňovaná speváčka a skladateľka sa preto radšej zakrývala voľným oblečením.

​V reklame pre známu značku Billie Eilish spomenula, že voľným oblečením chce zabrániť ľuďom, aby ju odsudzovali pre jej postavu. V minulosti údajne práve kvôli nenávistným komentárom trpela psychickými problémami, dokonca vraj zvažovala samovraždu. Predvlani však prekvapila v jednom videu. "Chcete, aby som bola potichu? Azda vás provokujú moje ramená? Moja hruď? Brucho? Alebo boky?" začala provokačnou otázkou, pričom sa začala vyzliekať a napokon sa ponorila do tmavej tekutiny. Odvtedy už svoje krivky neskrýva. 

No ako sa zdá, nie je to tým, žeby bola so sebou úplne spokojná. Poslednú dobu totiž začala na svojej postave pracovať, čo už aj vidieť. Paparazzi ju zachytili, ako šla s kamarátkou z posilňovne, kde tvrdo makala tri hodiny, fotky si môžete pozrieť TU. Celým menom Billie Eilish Pirate Baird O'Connell vystupuje práve teraz v rámci svetového turné s názvom Happier Than Ever na viacerých miestach v Ázii a aj z fotiek a videí je celkom jasné, že Billie mimoriadne schudla.

V krátkom hudobnom klipe s názvom Not My Responsibility sa Billie Eilish v roku 2020 vyzliekla zdanlivo do naha: 

Billie Eilish sa zapísala do histórie ako najmladšia umelkyňa, ktorá získala nominácie a víťazstvá vo všetkých hlavných kategóriách 62. ročníka udeľovania cien Grammy, keď získala ocenenie ako najlepší nový interpret, za album roka, nahrávku roka, pieseň roka a najlepší popový vokálny album, a je tiež najmladšou umelkyňou, ktorá napísala a nahrala oficiálnu pieseň k filmu s Jamesom Bondom "No Time To Die", ktorá tento rok získala Oscara za najlepšiu pieseň. 

Na posledných záberoch na sociálnej sieti je Billie o poznanie štíhlejšia a svoje telo už neskrýva v širokých mikinách: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Súvisiace články

Najčítanejšie