Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jednu z najsexi žien sveta podvádzal manžel, teraz randí s Bradom Pittom!
Zdielať na

Jednu z najsexi žien sveta podvádzal manžel, teraz randí s Bradom Pittom!

Archívna reportáž

Vo svete celebrít je možné snáď všetko, ale najnovšia klebeta, že sa dal Brad Pitt (58) tajne dokopy so supermodelkou Emily Ratajkowski (35), spôsobila mnohým priam šok. Jednak je medzi nimi pomerne veľký, vyše dvadsaťročný vekový rozdiel, ale Emily je známa aj tým, že je veľká odporkyňa násilia na ženách, z ktorého je Brad exmanželkou Jolie obvinený. Dokonca sa Ratajkowski v komentároch počas májového súdu Deppa s Heard ako jedna z mála postavila na stranu Amber. No zrejme aj u nej zohrávajú rolu osobné sympatie, keď jej údajné násilnosti zo strany Pitta až tak na srdci neležia.

​Bradovi sa nikto nečuduje, že sa mu mladá topmodelka veľmi páči, veď komu by aj nie. Už predvlani to postrehol nemenovaný zdroj z jeho okolia. "Brad sa do Emily zahľadel na oscarovom večierku Vanity Fair 2020," tvrdil zdroj pre OK! magazín. "Neboli niekde v súkromí, ani nič podobné, ale rozprávali sa spolu v kruhu ich priateľov," dodal. Krátko po tom, ako sa Emily rozišla pre opakované nevery s manželom Bear-McClardom, ju vraj Pitt pozval na rande a ona súhlasila. Vždy si údajne myslela, že je Brad rozkošný, a tak tomu azda chcela dať šancu. Ak sú správy o ich blízkom vzťahu pravdivé, stanú sa najexkluzívnejším novým párom šoubiznisu. 

Emily sa pred pár dňami objavila na newyorskom štadióne Yankee počas MTV VMA single. Tancovala s kamarátkou počas koncertu Bad Bunny a provokovala jednodielnymi odvážne vykrojenými plavkami svojej značky, na ktoré si natiahla minisukňu s veľkými vreckami a na nohách mala kovbojské čižmičky, ktoré si poslednú dobu veľmi obľúbila.

Emily zažiarila ako mladučká v klipe Robina Thickeho:

Emily takmer vždy rada provokuje svojími výstrednými outfitmi odhaľujúcimi jej dokonalé telo, pričom sa vo svojej knihe My Body posťažovala na sexistické správanie mužov voči nej. Hoci na jednej strane robí všetko pre to, aby mužov zaujala, na druhej strane má pravdu, že ani za takých okolností nemá žiadny muž právo od akejkoľvek ženy niečo očakávať, či si to dokonca vyžadovať, neraz hrubým spôsobom.

Emily je skutočne výnimočne krásna a sexi žena:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Snáď k takým typom nepatrí Brad Pitt, aj keď jeho exmanželka Angelina Jolie ho obviňuje z násilia. Najnovšie sa otvorila opäť ich aféra z lietadla spred pár rokov, keď ju mal Brad počas ich hádky tak silno chytiť, že sa pritom zranila. Neodpustil si vraj pritom voči nej aj vulgárne poznámky pred ich deťmi. Na ochranu matky sa postavil ich najstarší adoptívny syn Maddox (21), ktorý má odvtedy s Pittom trvalo narušený vzťah. Bradovi by určite prospelo nájsť konečne pokoj v náručí úprimnej lásky, no ktovie, ako to s krásnou Emily dopadne.

Najčítanejšie