Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Syn Britney Spears otvorene o jeho mame a toxických vzťahoch v rodine! Zlomil jej srdce!
Zdielať na

Syn Britney Spears otvorene o jeho mame a toxických vzťahoch v rodine! Zlomil jej srdce!

Archívna reportáž

Synovia Britney na jej svadbu neprišli, zato exmanžel nepozvane áno

Počas súdnych pojednávaní ohľadom poručníctva otca Britney Spears (40) vyšli najavo otrasné skutočnosti o tom, ako s ňou roky zaobchádzali. Ale aj potom, ako súd vlani v novembri vyriekol rozsudok, v ktorom zbavil Jamesa Spearsa poručníctva dcéry, Britney neprestáva s ďalšími obvineniami prostredníctvom Instagramu. Padajú pritom aj veľmi kruté slová na adresu ďalších členov rodiny. Ba ohradila sa aj voči svojim dvom synom potom, čo jej exmanžel Kevin Federline oznámil, že sa s ňou už nechcú stretávať. S rozhorčenosťou ich obvinila z "nenávisti" voči nej. Aj preto zrejme jej starší syn Jayden (16) v sérii rozhovorov, ktoré postupne odvysiela spravodajská televízia ITV News, vysvetlil, prečo sa rozhodli prerušiť s mamou kontakt.

​Z výpovedí Jaydena vidieť, že by chcel, aby sa rodina dala raz opäť dokopy, a preto volil veľmi zmierlivý tón. Až priam diplomaticky hľadal spôsob, aby sa mamy a vôbec nikoho veľmi nedotkol, ale aj tak bola Britney sklamaná. Jayden sa snažil vysvetliť, prečo sa s bratom rozhodli s mamou prerušiť kontakt. "Prostredie, ktoré nám poskytla, nebolo pre mňa a môjho brata veľmi príjemné. Keď máte desať alebo jedenásť rokov, vtedy si veci uvedomíte. Neexistuje žiadna nenávisť... Naozaj ju chcem ešte raz vidieť. Urobí ma to šťastným, a aj Prestona to urobí šťastným," povedal mladý chlapec.

Obaja synovia popovej hviezdy žijú v Los Angeles s otcom Kevinom Federlineom a jeho manželkou Victoriou (39), bývalou volejbalovou šampiónkou. Britney na svoju júnovú svadbu so Samom Asgharim (28) pozvala aj svojich synov, tí ale neprišli. Jayden v emotívnej žiadosti adresovanej mame uviedol: "Mám ťa veľmi rád a dúfam, že pre teba dopadne všetko najlepšie. Možno si jedného dňa budeme môcť sadnúť a znova sa porozprávať a normálne hovoriť." Jayden neprítomnosť na jej svadbe vysvetlil. "Jednoducho nebol vhodný čas na to, aby sme tam išli. Nehovorím, že jej to neprajem. Som za nich naozaj šťastný, ale nepozvala celú rodinu a ak by sme tam mali byť len ja a Preston, nechápem, ako by sa tá situácia mohla skončiť v dobrom," konštatoval smutný fakt, na druhej strane je ale pochopiteľné, že Britney nemala chuť pozývať ľudí, ktorí jej ublížili.

Britney na jar údajne čakala tretie dieťa, žiaľ, potratila:

​Podľa jeho názoru by si mala mama uvedomiť, čo jej bráni milovať svoju rodinu. "Je to takmer akoby musela niečo zverejniť na Instagrame, aby získala nejakú pozornosť. Trvá to už roky a roky a je veľká pravdepodobnosť, že to nikdy neprestane, ale za seba dúfam, že prestane," dodal chlapec a potvrdil slová otca Kevina, ktorý Britney zazlieva jej odhaľovanie na Instagrame - slovné, aj fyzické.

Britney dojala príspevkom, kde okrem iného napísala, že jej láska k synom nemá hraníc, no opäť obviňovala aj ich otca:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Na veľké prekvapenie všetkých sa okrem starej mamy Lynne, ktorú volá Memow, a strýka Bryana, ktorí ho pravidelne navštevujú, veľmi pekne vyjadril aj o starom otcovi Jamesovi, ktorý má zákaz sa k vnukom približovať po jednom incidente s nimi. "Viem, že ho všetci obviňujú kvôli opatrovníctvu. Bol to otec, ktorý sa staral o svoju dcéru. Spočiatku sa len snažil byť ako každý otec a nechal ju plniť si sen stať sa superhviezdou, ale myslím si, že potom opatrovníctvo možno trvalo príliš dlho... Pravdepodobne preto bola mama veľmi nahnevaná na celú situáciu, že pracovala príliš veľa, a ja osobne si myslím, že to tak bolo," vyjadril sa Kevin. Reakcia Britney na seba nenechala dlho čakať, srdce si ale opäť vyliala na Instagrame.

Súvisiace články

Najčítanejšie