Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kate opäť vzala foťák do ruky a je z toho NAJVESELŠIA fotka Williama s deťmi ku Dňu otcov!
Zdielať na

Kate opäť vzala foťák do ruky a je z toho NAJVESELŠIA fotka Williama s deťmi ku Dňu otcov!

Archívna reportáž

Donedávna v našich končinách len málokto vedel, že po druhej májovej nedeli, keď sa oslavuje Deň matiek, sa tretiu nedeľu v júni slávi aj Deň otcov. Na tento deň nezabudla rodinka vojvodov z Cambridge ani tento rok.

Cambridgeovci zverejnili na svojom instagramovom profile fotografiu s odkazom: "Prajeme dnes šťastný Deň otcov otcom a starým otcom na celom svete!" Na rozkošnej fotografii vidieť vysmiateho princa Williama (39) obklopeného ešte veselšími potomkami. ​​​Okolo pliec drží zľava smejúceho sa princa Georgea (8) a sprava vyškerenú Charlotte (7). Na krku mu sedí najmladší syn Louis (4) v námorníckom modrobielom pruhovanom tričku, ktorý sa smeje najviac.

Ten sa ukázal počas nedávnych diamantových osláv vládnutia kráľovnej Alžbety II. ako najväčší nezbedník. A vidieť to aj na tejto fotke, ktorú urobila Kate (40) ešte na jeseň roku 2021 počas ich dovolenky v Jordánsku. Tam prežila v hlavnom meste Ammáne s rodinou časť detstva v osemdesiatych rokoch, keď tam pôsobil jej otec pre spoločnosť British Airwas. Je vidieť, že to je jej srdcovka, keďže spoločná fotka celej rodinky odtiaľ sa vlani objavila aj na ich oficiálnom vianočnom pozdrave. 

Na nedávnych oslavách jubilea azda najviac zažiaril najmladší potomok Kate a Williama, princ Louise. Pozrite si najmilšie momenty z nich: 

​Na sviatok otcov nezabudol ani Williamov otec, princ Charles, následník britského trónu. Ten sa v nedeľu na jeho oficiálnom účte na sociálnej sieti tiež podelil o zábery zo Dňa otcov. Na jednej fotografii bol princ Charles so svojím zosnulým otcom princom Philipom, vojvodom z Edinburghu. Na ďalšom zábere sedel na tráve vedľa svojich dvoch synov, Williama a princa Harryho, keď boli ešte deťmi. Je vidieť, že na rodinné vzťahy si Windsorovci veľmi potrpia, o to smutnejšie vyznieva Harryho odcudzenie.    

Fanúšikov kráľovskej rodiny potešila táto veselá fotka Williama a jeho detí, fotoaparátu sa opäť zhostila talentovaná mama Kate:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie