Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kate a William neprijali podanú ruku od Harryho a Meghan! Nedokážu prekonať obavy!
Zdielať na

Kate a William neprijali podanú ruku od Harryho a Meghan! Nedokážu prekonať obavy!

Archívna reportáž

Kontroverzný pár kráľovských rebelov Meghan Markle (40) a princa Harryho (37) na nedávnej návšteve Británie, kde sa konali veľkolepé oslavy diamantového výročia panovania kráľovnej Alžbety II., dopadol tak trochu neslávne. Najmä ak si predstavovali, že počas osláv bude príležitosť na zblíženie sa s rodinou, najmä s princom Williamom a Kate, s princom Charlesom a kráľovnou. Po ich úteku a následných útokoch na kráľovskú rodinu došlo k prudkému ochladeniu ich vzťahov, čo je aj pochopiteľné. Vojvodom zo Sussexu by padlo vhod, aby sa zas udobrili, veď všetka ich sláva vyplýva jedine z toho, že ich spájajú s britským kráľovským dvorom. 

​Záujem o Sussexovcov po ich mnohých prešľapoch začína opadávať, ba dokonca Netflix zrušil plánovaný seriál podľa námetu Meghan o Pearl, dobrodružstvách 12-ročného dievčaťa, ktoré nachádza inšpiráciu v rôznych vplyvných ženách v celej histórii. Hlavná hrdinka je vlastne akoby kópiou samotnej ambicióznej vojvodkyne zo Sussexu, ktorou sa stala vďaka vydaju za princa Harryho. Je skutočné obdivuhodné, ako sa seriálová hviezdička dokázala prebojovať do kráľovskej rodiny, ktorú vraj priam posadnuto obdivovavala od puberty. No spravila všetko preto, aby si v nej pohnevala snáď každého.

Nečudo, že k nej a Harrymu už nemajú na kráľovskom dvore dôveru. Najmä princ William a ich otec princ Charles sa právom cítia veľmi dotknutí. Na oslavách ukázali, kto je v Británii pánom situácie a prítomnosť Sussexovcom odignorovali. Tí si užívali v Amerike pozornosť verejnosti a médií za ich "hrdinstvo", že po takzvaných krivdách na kráľovskom dvore dokázali odtiaľ odísť a neváhali nahlas upozorniť v talk show s Oprah na údajný rasizmus a iné nepríjemné tlaky na Meghan. Pritom práve ju mali opustiť viaceré jej asistentky, ktoré mala k dispozícii, kvôli šikanovaniu z jej strany. O jej tvrdej povahe svedčí aj to, že absolútne ignoruje svojho chorého otca a nebaví sa ani s jej dvomi nevlastnými súrodencami. Ignoruje aj susedské vzťahy v Montecite, kde obývajú s Harrym a ich deťmi honosné sídlo.

Oslavy panovania kráľovnej boli jednou z najväčších udalostí za ostatné dekády:

​No zdalo sa, že chcú urovnať vzťahy s Williamom a švagrinkou Kate. Podľa DailyMail Sussexovci pozvali rodinku, vrátane ich troch detí, princa Georgea (8), princeznej Charlotte (7) a princa Louisa (4), na oslavu prvých narodenín dcéry Lilibet, ktoré sa konali 4. júna v čase ich návštevy Británie. No na veľké prekvapenie pozvanie do Frogmore Cottage vojvodovia z Cambridge neprijali. Ako ospravedlnenie uviedli dôvod, že majú kráľovské povinnosti počas osláv kráľovnej na hrade v Cardiffe. 

​Nemenovaný zdroj z blízkosti rodiny uviedol, že vzťahy medzi bratmi sú "stále napäté" a že sa "William obáva tráviť čas s Harrym osamote, pretože nikdy nevie, čo by sa o tom všetkom mohlo neskôr povedať". Sussexovci nezostali v Británii až do záveru osláv. Keďže im z paláca zakázali aj filmovanie, ktoré mal mať v rukách Netflix, zrejme to už pre nich nemalo cenu a v nedeľu poobede odleteli súkromným lietadlom domov.

Súvisiace články

Najčítanejšie