Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Po prestriedaní celej plejády kolegov ide speváčka konečne pod čepiec! Jej nastávajúci je veľká hviezda!
Zdielať na

Po prestriedaní celej plejády kolegov ide speváčka konečne pod čepiec! Jej nastávajúci je veľká hviezda!

Zdroj: Instagram/RO

Niekedy treba viacero pokusov, aby človek konečne natrafil na toho pravého. To je azda prípad aj britskej speváčky s kosovskými koreňmi Rity Ora (31) a Novozélanďana Taika Waititiho (47). Tí sa zrejme už zakrátko stanú manželmi. Zoznámili sa v Austrálii  už pred pár rokmi, no začali spolu chodiť oficiálne až v marci 2021. Už v auguste minulého roka nemenovaný zdroj uviedol, že vzťah dvojice sa vyvíja tak rýchlo, že sa už začalo hovoriť o svadbe. Speváčka v súčasnosti pracuje na niekoľkých filmoch a novozélandský filmár a herec je vo fáze plánovania viacerých projektov. Obaja vraj dúfajú, že si nájdu čas, aby mohli manželstvo uzavrieť čo najskôr.

​Rita a Taika údajne plánujú intímny obrad niekde v zahraničí a až neskôr, ale ešte v tomto roku, usporiadajú väčšiu oslavu v Londýne so všetkými priateľmi z hviezdnej spoločnosti. Ich priateľ pre denník The Sun poznamenal, že je "potrebné doladiť niekoľko detailov, ale svadobný obrad sa blíži". Waititi ani Ora sa k týmto fámam zatiaľ nevyjadrili. 

Priateľ dvojice prezradil: "Nejde im o to, aby urobili veľkú okázalú vec a vopred sa s tým chválili. Je to len o tom, že sú do seba zamilovaní a rozhodli sa, že nastal ten správny čas na formalizáciu ich vzťahu. Nemôžu byť šťastnejší. Nie je tam žiadny prsteň ani veľké plánovanie. Jednoducho sa k sebe stále viac približovali a nakoniec si takmer súčasne povedali: 'Chcem si ťa vziať'. "

Vypočujte si jeden z hitov Rity Ory:

Zdroj z blízkosti páru ďalej uviedol: "Taika neustále nazýva Ritu 'manželkou' a rozpráva o tom, že bude jej prvým a posledným manželom. Všetci v ich okolí to bagatelizujú ako koketné žartovanie, ale Rita určite dúfa, že je všetko skutočné." Ešte k tomu dodal, že Ora je svojím novým nápadníkom "úplne posadnutá". Začala už dávnejšie akoby vtipkovať o tom, že sa zosobášia na "rýchlom, hipisáckom" obrade v Kalifornii a neskôr to oslávia väčšou párty. V Hollywoode veľmi vychytený režisér trhákov ako Thor: Ragnarok, Avengers: Endgame či Králiček Jojo bol už raz ženatý s filmovou producentkou Chelsea Winstanley, s ktorou má dve dcéry. Dvojica sa v roku 2018 v tichosti rozišla a práve vtedy niekedy už vraj preskočili prvé iskry s Ritou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Rita nie je žiadne neviniatko. Na Instagrame zverejňuje často veľmi odvážne fotografie. Svojím lascívnym správaním si aj medzi niektorými celebritami urobila zopár nepriateliek. Má za sebou aj celkom slušný zoznam vzťahov - chodila s bratom Kardashianok, Robertom, so spevákom Calvinom Harrisom, Brunom Marsom, ale aj s raperom A$AP Rockym, ktorý je partnerom Rihanny, či s hercom Andrewom Garfieldom.

Prvú spoločnú fotku s Ritou spred 4 rokov zverejnil na Valentína aj Taika, no dodal, že pár tvoria len rok:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taika Waititi (@taikawaititi)

Podobne nestála a divoká je Rita aj v iných smeroch.  Predvlani v novembri napriek lockdownu usporiadala k svojim narodeninám divokú party v londýnskej reštaurácii, až musela zasiahnuť polícia. Udelili jej mastnú pokutu a Rita sa potom za svoj čin v médiách kajala, aby nestratila priazeň svojich faúšikov. Možno nebola náhoda, že zrušila svoju účasť v porote hudobnej show Zlatá maska. Našťastie mala lukratívnu náhradu v Austrálli, kde mala aspoň bližšie k svojej láske.

Pozrite si Taiku Waititiho ako herca v komédii Free Guy:

Súvisiace články

Najčítanejšie