Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Gránský ukázal bábo! Dali mu neobvyklé meno s hlbokým významom!
Zdielať na

Gránský ukázal bábo! Dali mu neobvyklé meno s hlbokým významom!

Archívna reportáž

V rodine herca Davida Gránskeho (30) majú veľkú radosť z príchodu nového člena rodiny. So svojou manželkou Nikolou herec žije už nejaký ten piatok a svoj vzťah po desiatich rokoch potvrdili pred tromi rokmi aj manželstvom. Až vlani sa však kvôli pracovným povinnostiam a pandémii dostali na svadobnú cestu, pre ktorú zvolili exotickú Kostariku. V januári už spoločnou fotkou s rastúcim bruškom Nikoly a ultrazvukom oznámili radostnú správu o očakávaní bábätka. Jeho pohlavie už vedeli, ale nechali si to ako tajomstvo len pre seba. Dva mesiace pred pôrodom si ešte vychutnali spoločnú dovolenku na Kanárskych ostrovoch a teraz sa konečne stali rodičmi.

​Herec sa netajil tým, že po bábätku už nejaký čas s manželkou veľmi túžili. "Tým, že to bol plán, tak nás to nejako neprekvapilo. Naopak, je to vymodlené, pretože nejakú dobu bol trochu problém, alebo ako to mám nazvať," prezradil krátko po oznámení očakávania potomka. Nikola podľa jej slov znášala tehotenstvo dobre a možno aj preto dlho odkladala predpôrodnú prípravu. Zrejme verila, že rovnako dobre pôjde aj pôrod. To jej, žiaľ, ale nevyšlo. Rodila celú noc, keď napokon kvôli komplikáciám lekári rozhodli o cisárskom reze. Našťastie, všetko dopadlo dobre a ich synček je už od štvrtka na svete.

Komplikovaný pôrod herec okomentoval na Instagrame. "Nie je nič dôležitejšie ako to, že Niky aj MATEO sú v poriadku a zvládli tak neskutočne ťažký a dlhý pôrod. Moja žena je hrdinka. Milujem ju. Milujem ich," napísal dojatý herec, pričom zároveň prezradil aj meno novorodeného potomka. V Česku by znelo meno Matěj, Gránskí ale zvolili nevedno prečo menej obvyklú taliansku verziu. V skutočnosti je ale hebrejského pôvodu a v preklade znamená dar od Boha alebo dar od Pána.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

K oznamu o pôrode pridal šťastný otecko aj rodinnú fotografiu z pôrodnice, kde sa s Nikolou spoločne ako čerství rodičia objímajú pri svojom novonarodenom potomkovi. Doma majú už všetko na príchod synčeka pripravené. Ešte v máji sa pár zveril, že nechce nič zanedbať. "Už máme veľa rôzneho oblečenia od rodiny a priateľov a potom samozrejme všetky tie fľaštičky, sterilizátory, cumlíky, plienky, monitor či kočík. Teraz začíname kompletne pripravovať izbu, pretože príde všetok nábytok, takže sa tešíme a zároveň cítime, že do cieľa už veľa nezostáva," vymenoval David snáď všetko, čo už pre bábätko pripravili. Nikola ešte dodala, že izbu aj nanovo vymaľujú, pokým sa manžel pustí do montovania nového nábytku. Nového člena rodiny teda čaká pekná izbička s novým nábytkom tak, ako sa patrí. Zatiaľ, kým trochu povyrastie, však bude zrejme bývať v izbe s rodičmi, aby mal na dosah tú, ktorú potrebuje najviac na svete - milujúcu mamu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie