Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Justin Bieber ruší turné, OCHRNULA mu polovica tváre! Ide o zriedkavú poruchu!
Zdielať na

Justin Bieber ruší turné, OCHRNULA mu polovica tváre! Ide o zriedkavú poruchu!

Archívna reportáž

Justin Bieber je na hudobnej scéne od detstva a podarilo sa mu nielen fanúšikov udržať, ale ich počet aj výrazne narástol. Hoci sa z rozkošného chlapčeka stal potetovaný rebel a má za sebou aj poriadne divoké obdobie, odkedy je s modelkou Hailey Bieber, nastala úplná zmena a zo speváka je pokojný, milujúci manžel. No predsa len má pre neho osud pripravené aj nepríjemné prekvapenia, ako sa práve ukázala.

​Justin Bieber zverejnil na svojom instagramovom profile šokujúce video, v ktorom sa fanúšikom úprimne zveril s informáciou o jeho zdravotnom stave. No nebolo treba ani slová, aby každý už na prvý pohľad videl, že niečo nie je v poriadku. Spevákovi sa hýbala pri rozprávaní len polovica tváre. 

Bieber vysvetlil, že mu diagnostikovali zriedkavú poruchu. "Chcel som vás informovať o tom, čo sa deje. Ako zrejme vidíte z mojej tváre, mám syndróm, ktorý sa volá Ramsay Huntov syndróm a pochádza z vírusu, ktorý napáda nerv v mojom uchu a tvárové nervy a spôsobil ochrnutie mojej tváre," vysvetľoval priaznivcom znepokojivú správu.

​Ramsay Huntov syndróm sa vyznačuje bolestivou vyrážkou okolo ucha, na tvári alebo na ústach. Prejavuje sa vtedy, keď vírus varicella-zoster, teda herpesový vírus spôsobujúci buď ovčie kiahne, alebo pásový opar, infikuje nerv v hlave, čo niekedy môže spôsobiť až ochrnutie. "Ako vidíte, toto oko nemrká. Na tejto strane tváre sa nemôžem usmievať. Táto nosná dierka sa nehýbe, takže na tejto strane tváre mám úplné ochrnutie," pokračoval Bieber a gestom ukázal na pravú stranu tváre.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

"Pre tých, ktorí sú frustrovaní z toho, že ruším ďalšie koncerty, jednoducho ich zjavne fyzicky nie som schopný absolvovať. Ako vidíte, je to dosť vážne. Prial by som si, aby to tak nebolo, ale moje telo mi zjavne hovorí, že musím spomaliť," odkázal fanúšikom, ktorí od stredy speváka zaplavovali nahnevanými správami. Vtedy totiž oznámil, že pre ešte neznáme zdravotné problémy odkladá niekoľko koncertov z prebiehajúceho turné Justice World Tour. Bieber v piatok fanúšikom povedal, že plánuje len odpočívať a relaxovať, aby sa mohol vrátiť v 100-percentnej forme. "Bude mi lepšie, robím všetky tie tvárové cvičenia, aby sa moja tvár vrátila do normálu a vráti sa do normálu. Je to len otázka času a nevieme, koľko to bude trvať, ale bude to v poriadku. Mám nádej a verím Bohu, verím, že to všetko má svoj dôvod," uzavrel spevák, ktorému aj podľa komentárov všetci veľmi držia palce.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie