Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ďalšie bábo v rodine Karla Gotta! Ako ale mohli vybrať TOTO meno?!
Zdielať na

Ďalšie bábo v rodine Karla Gotta! Ako ale mohli vybrať TOTO meno?!

Archívna reportáž

V poradí druhá nemanželská dcéra Karla Gotta (†80), Lucie (34), sa zrejme na rozdiel od staršej sestry Dominiky veľmi nezviditeľňuje. Aj vďaka tomu, že sa Luciina mama, Iveta Kolářová, ktorá so Zlatým slávikom prežila jednu vášnivú noc, publicite vždy vyhýbala a žiadne informácie médiám neposkytovala, prežila spolu s dcérou pomerne pokojný život. Lucka sa pred vyše dvanástimi rokmi vydala za kuchára Jana Kovaříka a má s ním dvoch synov, Vojtíška (12) a Honzíka (10). Manželstvo s ním ju zrejme v posledných rokoch nenapĺňalo, lebo si v roku 2020 začala hľadať lásku na sociálnej sieti a aj ju našla. Zaujal ju o šesť rokov mladší Lukáš Valčík, podala žiadosť o rozvod a zakrátko sa za neho vlani v novembri vydala.

Ale ani jej exmanžel nezostal dlho sám. Predvlani v lete sa médiám zveril, že má novú priateľku Evu. "Vďaka nej som teraz spokojný. Lucka dodržala slovo, s chlapcami sa vídam často. Niekedy za mnou chodia rovno zo školy, našťastie sú blízko," povedal sympatický kuchár. Možno sa zakrátko ožení aj on. "Rodina je pre mňa dôležitá, takže časom uvidíme," tvrdil. Vďaka novej láske Evke sa stal aktuálne otcom dcérky. "Veľmi ďakujem Eve za to, že mala odvahu založiť si rodinu s niekým, kto je po rozvode," hovorí s pokorou Honza. Ako prezradil, vždy chcel dievča. "Bolo to tajné želanie. Nahlas som nič nepovedal, len som dúfal," zveril sa hrdý otec pre AhaonlineJeho synovia už  Evu dobre poznajú, boli spolu aj na niekoľkých dovolenkách. "Chlapci nám veľmi pomáhali. Vedeli o termíne pôrodu a báli sa o Evu aj dieťatko. Vojta povedal, že ju vraj bude učiť matematiku a Honza bol pripravený ju chrániť,"  teší sa novopečený otec dcérky, ktorá po pôrode vážila 3,15 kilogramov a merala 50 centimetrov.      

Je ale trochu zarážajúce, že dostala meno Nelly. Ktoré je v uplynulých rokoch v našich končinách trhákom, no známe je aj vďaka Gottovej najmladšej dcére. Natíska sa otázka, či práve Nelly Sofia Gottová bola inšpiráciou pre Kovaříka a jeho Evky. "Nie je to po Luciinej sestre Nelly Sofii. Jednoducho sa nám to meno páčilo," bráni sa Jan Kovařík, no len ťažko sa dá uveriť, že ho meno nevlastnej sestry exmanželky nijako neovplyvnilo. Karel Gott k zdôvodneniu mena svojej mladšej dcérky s manželkou Ivanou Gottovou vo svojej knihe Moja cesta za šťastím napísal: "S vyberaním mena pre druhé dievčatko to bolo trochu zložitejšie, pretože to muselo byť znelé nielen s priezviskom Gottová, ale malo pekne ladiť aj s menom Charlotte Elly. Nakoniec sme sa zhodli na Nelly, zdvojené ll a Sofie podľa úchvatnej Sophie Loren, náš spoločný herecký idol s Ivanou." Spolu s Ivanou chceli, aby mená ich dcér boli zrozumiteľné aj v zahraničí.

Vo filme Karel sa objavili aj maestrove rozkošné dcérky Charlotte Ella a Nelly Sofia:

Lucie sa k narodeniu dcérky jej exmanžela, ani k jej menu zatiaľ nevyjadrila. Nevedno ani, či aj ona nepomýšľa na potomka s druhým manželom. Zrejme si s ním užíva romantiku, ktorú jej poskytol, čo zjavne Lucie v živote potrebuje. Z lásky k nemu si dala urobiť aj tetovanie, s ktorým sa Lukáš pochválil ešte ako Luckin frajer na sociálnej sieti. Na otázku, čo by jej slávny otec povedal na jej rozvod, nevedela vlani odpovedať. "Naozaj neviem, neviem povedať, čo by na to povedal," zamyslela sa Lucie, ktorá o tom zrejme vôbec doteraz nepremýšľala. Napokon, nemalo by to byť ani rozhodujúce v jej osobnom živote. Už je dávno plnoletá a ani Zlatý slávik sa rodičov iste nepýtal, keď sa púšťal do dobrodružstiev s nemalým počtom žien, a následkom jedného z tých najkratších je aj narodenie Lucie.

Gottovej exmanžel Jan Kovařík si po rozvode založil novú rodinu, pred pár dňami sa mu narodila dcérky Nelly:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Kovařík (@jan_kovarik_j)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie