Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Moderátor ČSMT David Gránský sa stal otcom a prezradil aj pohlavie! No bol to dramatický pôrod!
Zdielať na

Moderátor ČSMT David Gránský sa stal otcom a prezradil aj pohlavie! No bol to dramatický pôrod!

Archívna reportáž

Sympatický herec a moderátor mega šou Česko Slovensko má talent, 30-ročný David Gránský, sa stal vo štvrtok po prvýkrát otcom. Deväť mesiacov čakania sa ale neskončilo práve podľa predstáv novopečených rodičov.

​Poriadne dlho tajili David a jeho krásna manželka Nikola, že sa tento rok stanú rodičmi. S pravdou vyšli von až koncom januára, a o niečo vyše štyri mesiace neskôr je poklad na svete. No jeho príchod na svet nebol ani trochu idylický tak, ako si ho vysnívali.

Nikola sa snažila celú noc priviesť bábo na svet prirodzenou cestou. Žiaľ, nepodarilo sa. Podľa informácií portálu Sedmička rodila novopečená mama celú noc, no ráno sa napokon pre bližšie nešpecifikované problémy rozhodlo o vykonaní cisárskeho rezu.

David si výborne sadol s Jasminou, no Nikola sa rozhodne nemala čoho obávať:

​Nikola Gránská bola následne celý deň na Jednotke intenzívnej starostlivosti, bábo si tak na mamu musí, žiaľ,chvíľku počkať. Azda aj preto zatiaľ ani jeden z rodičov nezverejnil z pôrodnice žiadny záber, ako býva zvykom. No vďaka gratulantom prenikla na verejnosť zásadná informácia - David a Nikola sa stali rodičmi chlapčeka. Gratulujeme!

Fotky s bruškom stihli doslova v poslednej chvíli:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Súvisiace články

Najčítanejšie