Polojasno
20°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Horor českej seriálovej hviezdy! V bezvedomí a celú zakrvácanú ju našiel otec!
Zdielať na

Horor českej seriálovej hviezdy! V bezvedomí a celú zakrvácanú ju našiel otec!

Zdroj: Instagram/KK

Priaznivci televíznych seriálov môžu poznať českú herečku Kateřinu Klausovú (30). Fanúšička golfu, ktorá dokonca študovala aj v Oxforde, sa napokon rozhodla pre herectvo a dobre spravila. Známa je aj z muzikálu Kvet mandragory v Divadle Broadway, detektívky s Janom Hřebejkom či z filmu Vreteno 2. Hoci pravidelne športuje, predsa len má jej telo zjavne limity. Naposledy jej to dalo pocítiť poriadne tvrdo.

Kateřina si pred tromi rokmi spôsobila zranenia, keď sa snažila utiecť pred prenasledovateľmi počas večernej cesty domov. "Je pravda, že za to čiastočne môžem sama. Odvtedy som sa poučila, že si mám vždy zavolať taxík. Za žiadnych okolností už nechodím večer domov sama," tvrdila vtedy Kateřina Klausová. Poranila si členok a dlho musela chodiť s barlami. No aktuálne prišla k ešte vážnejším zraneniam pri domácom cvičení jogy, dokonca mala problémy aj s rečou, píše portál Super.cz"Mohla by som porozprávať nejakú dobrodružnú historku, ale ja som cvičila jogu. Zrazu mi ruplo v krku a prišiel blackout. Prebrala som sa celá v krvi, zo šoku som nemohla ani niekoľko minút hovoriť. Ešteže žijem s rodičmi, takže ma otec odviezol do nemocnice. Tam už za mnou dorazil aj môj priateľ, ktorý ma zastihol celú v slzách," zverila sa herečka so skutočne desivou skúsenosťou.

​Po spamätaní sa zo šoku sa vraj začala s plačom veľmi ľutovať, ale lekár jej šikovne bradu zašil a rany sa jej rýchlo hoja. Zakrátko by mala byť v poriadku. "Na brade mám asi päť alebo šesť stehov a jeden zub celkom roztrieštený. Našťastie je to sedmička, ale bude musieť preč," posťažovala sa. Kateřinu preto čakajú nemalé výdavky za implantát, hoci je otázne, či ho naozaj potrebuje. Smiala sa, že jej priateľ povedal, že si ju aj tak nechá. Hoci ešte neplánujú svadbu, podľa jej slov chce mať zhruba v 32 rokoch prvé dieťa, zdá sa to byť teda pomerne horúca téma. 

Kateřina je nielen krásna, ale aj talentovaná. Okrem herectva sa venuje aj spevu. Vypočujte si jej piseň Dešťová víla:

Inšpiruje ju k tomu tak trochu aj jej nová filmová rola, kde si zahrá tehotnú slečnu, kvôli čomu musí vo filme nosiť neveľmi príjemnú záťaž. "Budem nosiť vypchaté brucho a musím povedať, že to nie je veľmi pohodlné. Aspoň budem mať tréning pre svoje vlastné dieťa. Ale zatiaľ ho neplánujem. Dala som si čas do tridsiatich dvoch rokov," uzavrela doráňaná herečka rozhovor, počas ktorého bolo vidieť, že sa jej ťazšie rozpráva. Predsa len jej stehy po ranách na brade bránia dostatočne otvárať ústa. Snáď po týchto dvoch nepríjemnostiam so zranení bude mať pokoj, aby si mohla plniť bez problémov svoje sny.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie