Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tvrdili, že rodina je už kompletná! Langmajer s Gondíkovou ale napokon predsa len hlásia prírastok!
Zdielať na

Tvrdili, že rodina je už kompletná! Langmajer s Gondíkovou ale napokon predsa len hlásia prírastok!

Archívna reportáž

Pred pár dňami oslávil herec Jiří Langmajer svoje 56. narodeniny. Z kedysi nevyspytateľného búrliváka je teraz usadený pánko, ktorý si užíva pokoj domova so svojou manželkou Adelou Gondíkovou (48). Keď sa spoznali, mali už obaja jedno manželstvo za sebou, a každý si do vzťahu priniesol aj potomkov. Zistili, že k sebe patria a po nejakom čase sa v roku 2019 zobrali. Žijú v spoločnom dome so záhradou, o ktorú sa najmä Jiří rád stará. Okrem toho sa s láskou venuje aj ich psíkovi Maybe. Je to rozkošná sučka zlatého retrievera. Zadovážili si ju vlani a stala sa plnohodnotnou členkou rodiny.

​Maybe sa veľmi rýchlo zžila s hereckou dvojicou oni si zas veľmi obľúbili ju. Jiří je ale jej najväčší parťák. Pravidelne spolu vychádzajú na dlhé prechádzky do prírody a svoju spoločnosť si užívajú. Pre herca sú to veľmi šťastné chvíle. Na Instagram pravidelne pridáva fotky s touto jeho štvornohou spoločníčkou. 

Adela svojmu manželovi spoločnosť Maybe dopraje, píše portál Blesk. Má radosť, že je Jiří spokojný a sučka je jeho najlepšou kamarátkou. "Je pravda, že Jirka sa s Maybe veľa rozpráva a je to aj on, kto s ňou chodí na dlhé prechádzky," netají sympatická herečka a moderátorka. Herec popri maznaní dbá aj na výcvik retvievera, ktorého rasa je známa svojou poslušnosťou, ale občas vie aj prekvapiť. Zabávali sa na tom, keď zobrala Jiřímu pivo. "Sme jednoducho rovnakí. Nielenže spolu máme vzťah. Ale máme spoločné chute. Pivečko je jednoducho v našej rodine u všetkých na prvom mieste," zhodnotil Langmajer rodinné zvyky.

Štvornohý prírastok u Langmajerovcov, fenka labradora menom Maybe, je poriadny šinter: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

No hoci ešte pred časom s Adélou tvrdili, že sú ako rodina už kompletní, zjavne sa rozhodli predsa len o jedného člena ešte rozrásť. Kde sa vzala, tu sa vzala na Instagrame herca fotografia s ďalším živým tvorom. Kuká z nej drobná rozkošná mačička s bystrým pohľadom a svetlou pruhovanou srsťou. Je to ešte mláďatko a vlastne je to kocúrik. Ktovie, ako k nemu Langmajer prišiel. "Vyzerá to tak, že chlapec pôjde do rodiny," zveril sa Jiří. Do domova hereckého páru teda pribudne ďalší miláčik. Nevedno, ako sa bude znášať s Maybe, snáď to bude dobré. Na prechádzky ale spolu chodiť iste nebudú, to sa Maybe obávať nemusí. Jiřího bude mať vtedy sama pre seba. Pre Adelu, milujúcu skôr pohodlie na gauči, zas bude asi spoločníkom kocúrik, prosto - dokonalo podelené!

Kocúrik je skutočne neodolateľný:

instagram/JL

Súvisiace články

Najčítanejšie