Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Priznala lesbický vzťah! Po mnohých románikoch a hľadaní princa, našla herečka PRINCEZNÚ!
Zdielať na

Priznala lesbický vzťah! Po mnohých románikoch a hľadaní princa, našla herečka PRINCEZNÚ!

Zdroj: Instagram/RW

Ešte pred pár týždňami hovorila austrálska herečka Rebel Wilson (42) o svojich mnohých pokusoch nájsť lásku a založiť si rodinu. Dokonca priznala, že na známej zoznamovacej aplikácii dávala šancu na rande rad za radom každému. A tiež dodala, že s niekým aj randí. No ako sa zdá, ten niekto nebol muž.

​Rebel Wilson vo štvrtok zverejnila fotku, ktorá mnohých šokovala. No treba uznať, že tak šťastne, ako na zábere vedľa svojej novej lásky, už dávno nevyzerala. No mnohí si všimli, že príťažlivá blondínka menom Ramona Agruma robila herečke spoločnosť už v marci na oscarovom večierku a obe zažiarili aj na červenom koberci. No nikto netušil, že za tým bude niečo viac.

Rebel k fotke s Ramonou napísala: "Myslela som si, že hľadám princa ako z disneyovky... ale možno som celý ten čas naozaj potrebovala disneyovskú princeznú!" A ku svojmu coming out-u, teda verejnému priznaniu homosexuálnej orientácie, pridala aj hashtag #laskajelaska.

Rebel aktuálne žiari v komédii Senior Year:

Rebel, ktorá sa v poslednom čase pýši svojou výrazne zoštíhlenou a spevnenou postavou po tom, ako schudla viac ako 75 kíl, sa zdá byť skutočne šťastná. Po jej priznaní nemenovaný herečkin priateľ povedal pre People: "Rebel je na tom úžasne a nikdy som ju nevidel šťastnejšiu".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Minulý mesiac Rebel prezradila, že jej novú lásku dohodil kamarát, hoci vtedy neprezradila, kto je tou láskou. "Pred stretnutím sme sa niekoľko týždňov rozprávali po telefóne. A to bol naozaj dobrý spôsob, ako sa spoznať. V tomto zmysle to bolo tak trochu zo starej školy - veľmi romantické," hovorila herečka o začiatkoch. "Je skvelé mať niekoho, kto sa cíti ako rovnocenný partner a byť v zdravom vzťahu. Boli chvíle - nehovorím, že so všetkými mojimi bývalými, sú skvelí - ale boli chvíle, keď som asi znášala to, čo som nemala. Takže je to iný pocit byť v naozaj zdravom vzťahu," rozplývala sa Rebel. Teraz je už jasné, kto je tá šťastná. Už je len otázka, ako vyriešia túžbu po dieťati, ktorú v sebe herečka už dlho nosí, no aj pre zdravotné problémy to nešlo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie