Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kruté rozhodnutie! Slováček vzal deti a na Dádu sa vykašľali!
Zdielať na

Kruté rozhodnutie! Slováček vzal deti a na Dádu sa vykašľali!

Archívna reportáž

Na poslednej rozlúčke s hercom Josefom Abrhámom sa v pondelok objavila aj herečka Dagmar Patrrasová (66). Na tvári mala veľké čierne okuliare možno aj preto, aby sa tak trochu skrývala po incidente, keď nabúrala so svojím autom do zaparkovaného auta a následne do betónovej zábrany. Celá táto záležitosť sa výrazne prepierala preto, že bolo podozrenie na jazdu pod vplyvom alkoholu. Odmietla ale dychovú skúšku, dokonca aj odovzdať vodičský preukaz. Neskôr ju však nakrútili, ako sa potáca ulicou a pred dverami domu dokonca spadla na zem.

​Nebola to jej prvá zaznamená nehoda, keď požila alkohol. Stalo sa tak aj v roku 2018 neďaleko miesta aktuálnej nehody. Vtedy jej namerali až 2,5 promile alkoholu. O vodičák síce neprišla, ale stálo ju to veľké peniaze. Teraz sa tomu zrejme chcela vyhnúť, a tak dychovú skúšku radšej odmietla. Kvôli nej sa budú v Česku zrejme sprísňovať v tomto smere dopravné pravidlá. Svojím správaním totiž rozčúlila aj samotného ministra dopravy. Manžel sa od nej celkom dištancuje, čo teraz navyše ukázal aj tým, že ju nezobral na spoločnú rodinnú dovolenku s ich deťmi. Odletel s nimi k moru sám a Dádu nechali samú, píše portál Ahaonline.

Zanechať vystresovanú a psychicky labilnú herečku vo veľkom dome opustenú, je ale tak trochu riskantné. Bez muža, bez detí, s problémom u policajtov a s celonárodnou hanbou - to nie je práve ideálna kombinácia, aby opäť nehľadala útechu na dne pohárika. Nepochybne je zúfalá aj z toho, že si za volant už zrejme tak skoro nesadne. Auto potrebovala na prevoz aj kvôli jej umeleckým aktivitám, pričom vraj šoféruje vraj rada a dobre. "Ona inak jazdí s autom dobre, ale keď je človek opitý, nemá žiadne zábrany a nevie, či ide dopredu alebo dozadu. Felix to znáša ťažko. Je z toho smutný, pretože nevie, čo má robiť. Je úplne bezmocný,"  komentoval situáciu manželov pre televíziu ich rodinný priateľ Jiří Krampol.

Aj rodinný priateľ Dády a Felixa, herec Jirka Krampol bojoval so závislosťou svojej manželky Hanky, tá však svoj boj v roku 2020 prehrala:

​Je dosť možné, že aj pred nehodou došlo medzi Dagmar a Felixom k stretu a herečka to riešila alkoholom a ochodom z domu. Názory o tom, či šla z domu alebo sa vracala, sa rôznia. Nejasné sú aj odpovede Slováčka. Chce zo všetkého vyjsť čistý, hoci by možno stálo za to, aby si spytoval aj vlastné svedomie. Isté je, že ju nezobral na jeho veľkú oslavu narodenín, ktorá sa konala na druhý deň po nehode. On sa so svojimi slávnymi priateľmi zabával, akoby sa nič nestalo.

Neprišla však ani jeho dcéra  Anička, ktorú mamina nehoda veľmi zlomila, no posledným klincom boli tupé komentáre ľudí na sociálnych sieťach. "Neviete absolútne nič o tom, čo kto z nás prežíva, ako to všetko riešime, alebo vôbec ako dlho už sa o niečo snažíme," smutne konštatovala dcéra nevyspytateľných rodičov. Človek by aj chcel veriť, že napokon v tejto rodine všetko dobre dopadne, no roky skúseností už nedávajú veľkú nádej na nápravu ani jedného z tohto kedysi hviezdneho páru.

Dáda má vraj problém s alkoholom už roky, rodina sa ho snaží riešiť, avšak zatiaľ bez vačšieho úspechu:

Súvisiace články

Najčítanejšie