Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Je to úplne inak?! TOTO si Karel Gott želal pre dcérku Charlotte, hoci všetko nasvedčovalo opaku!
Zdielať na

Je to úplne inak?! TOTO si Karel Gott želal pre dcérku Charlotte, hoci všetko nasvedčovalo opaku!

Archívna reportáž

Všetci fanúšikovia Karla Gotta (†80), ktorí sú dychtiví po informáciách z jeho súkromia za jeho života, sa iste potešia z prídavku k jeho autobiografickému dokumentu Karel. Pod názvom Karel Special sa odvíjajú jeho ďalšie, doteraz nepublikované životné príbehy a situácie. Jedným z nich je aj jeho úprimný apel na dcérku Charlotte (16), ktorý ale mnohých iste veľmi prekvapil. Zdalo sa totiž, že majster sníval o tom, aby išla v jeho šľapajách. Opak je pravdou.

​Karel Gott to iste myslel len v tom najlepšom, keď dcérku varoval pred kariérou speváčky, no ona sa vraj vždy videla v tomto povolaní, píše portál Ahaonline. Nemalo by to však byť pre neho nič prekvapujúce, veď ako sa svojho času vyjadril, aj mená dcér vyberal vzhľadom na ich možnú kariéru v zahraničí. "Hlavne aby naša dcéra mala v budúcnosti na výber z dvoch mien, ktoré by boli zrozumiteľné aj v zahraničí. Charlotte Ella Gottová. Páčili sa nám zdvojené tt a ll. Charlotte ako Karla po mne a Ella po mojej jazzovej bohyni Elle Fitzgerald," vysvetlil Gott, prečo vybrali pre dcérku, ktorá sa narodila v roku 2006, v Česku nezvyklé mená.

O dva roky neskôr, keď sa mala narodiť ich druhá dcéra, postupovali podobne. "S vyberaním mena pre druhé dievčatko to bolo trochu zložitejšie, pretože to muselo byť znelé nielen s priezviskom Gottová, ale malo pekne ladiť aj s menom Charlotte Elly. Nakoniec sme sa zhodli na Nelly, zdvojené ll a Sofie podľa úchvatnej Sophie Loren, náš spoločný herecký idol s Ivanou," zdôvodnil majster aj druhý výber mien pre ženského potomka.

Charlotte spolu so slávnym otcom v prekrásnej piesni:

Ako skúsený matador šoubiznisu mal však Gott zrejme predsa len potrebu, aby spevácky nadanú dcéru Charlotte varoval pred jeho nástrahami. "Musíš premýšľať o tom, čím sa budeš živiť," radil Gott v dokumente svojej dcére, aj keď mu bolo jasné, kam mieri v rámci svojich predstáv. Charlotte povedala jasne, čím chce byť: "Speváčka a herečka." Možno v tom tak trochu hľadať aj nesplnené ambície jej matky Ivany, ktorá sa napriek veľkej snahe v tomto smere nepresadila. Iste by rada videla v dcére úspešnejšiu pokračovateľku, no Karel premášľal pragmatickejšie. "Bol by som radšej, keby si bola primárkou. Speváčka už nie je povolanie budúcnosti, Charlotte. Všetko už bolo zaspievané. Ľudia komunikujú cez internet a všetko si sťahujú," varoval svoju dcéru, aj keď v skutočnosti ju predsa len napokon podporil. Napríkla aj tým, že s ňou naspieval krátko pred jeho skonom duet Srdce nehasnou, ktorý sa stal okamžite obrovským hitom.

Charlotte sa na Instagrame nejde pretrhnúť, od začiatku roka dala von dva príspevky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa charlotte ? (@charlotte_gottova)

Charlotte je však ešte neplnoletá, a tak jej ambiciózna mama chce iste počkať až na moment, keď naplno prejaví svoj spevácky talent ako svojprávna osoba. Dovtedy sa ale ukáže ako speváčka napríklad aj onedlho v rámci spomienkového koncertu na otca, kde sa s jeho piesňami predvedie veľa speváckych hviezd. Iste nie je celkom náhoda, že do doplnku k dokumentu Karel zaradila vdova Ivana aj radu slávneho manžela pre ich staršiu spevácky nadanú dcéru. To iste vzbudí pozornosť o jej osobu. Marketingovo dobre zvládnutá je aj jej profil na Instagrame, kde raz za čas zverejní Charlotte svoje fotografie, aby ich onedlho opäť zmazala. Tým si udržuje pozornosť sledovateľov, ktorých počet stále rastie. Všetky predpoklady na jej úspech su už položené, výsledok by sa mal zakrátko dostaviť. A medicína podľa želania otca to zjavne nebude.

Súvisiace články

Najčítanejšie